Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de İSPARK TABELASI ; esnafı bir birine düşürdü

Çekmeköy’de Mimar Sinan Caddesi üzerinde İspark zarar ettiği gerekçesi ile görevli olan personeli oradan aldı ama daha önce abone olan esnaf ve olmayan esnaflar arasında çıkan sözlü kavga Çekmeköy Emniyet Müdürlüğünde devam etti. 

Bir tarafı Çin Seti Villa Duvarları diğer tarafta İspark Abone tabelaları

Bankaların sırasında olan “İspark Özel Esnaf Aboneliği” bölge halkını çileden çıkardı. Bankalara yada orada bir esnafa uğramak isteyen araç sahiplerini pembe renkte bir tabela içerisinde yazılı “İSPARK bu otopark alanı ………...….. Müşterilerine aittir. Ücretsiz kullandırılmak şartı ile abone yapılmıştır” yazıyor.  Özellikle Mimar Sinan Caddesi üzerinde bir tarafı Çin seti gibi yola cephe villa duvarları çevrili diğer tarafı ise bankaların kurumsal firmaların yer aldığı bir yerde her esnaf kapısının önüne bu tarz abonelik yapmış olsa Çekmeköy halkı nereye park edecek diye İSPARK’a halk soruyor..

İSPARK yetkilisi ; M. Sinan Caddesinde 3 araçlık abonelik var demesine rağmen 6 Araçlık Duba görünüyor

Çekmeköy Haber olarak İspark Abonelik birimi ile telefonla görüşmüş olduğumuz bir yetkili; Mimar Sinan Caddesi üzerinde 3 araç tahsisi için bir aboneliğimiz vardır. Vatandaşı ve bölgede bulunan esnafları mağdur etmeden olabilecek koşullarda abonelik veriyoruz. Ancak kendi işyerinin önüne kaç araçlık bir abonelik yapmış ise park olarak onu kullanabilir. Komşu esnafın sınırını kesinlikle geçemez. Yani kısa ve öz biz burayı İSPARK’tan kiraladık ve para ödüyoruz diyerek iş yerinin önünde bulunan 3 araçlık yer tahsisinin haricinde bir yeri sahiplenemez. Bu konuda gelen şikâyetler göz önüne alınarak abonelikler iptal olur ifadelerinde bulundu.

Mimar Sinan Caddesinde İspark kavgası bitmiyor

Bankaya ve bölgede esnaflara gelen bir çok vatandaş bahse konu aboneliklerden dolayı kavga bitmiyor. Bölge esnafına yada bir banka için aracını park etmek isteyen vatandaşların tartışmasına herkes şahit oluyor. Bu durumdan dolayı çok rahatsız olan bölge halkı ve esnafı bu tarz ayrıcalıkların komşulukları bitirdiğini belirterek yetkililerden çözüm bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suzan coşkun 6 yıl önce

Ispark bizi mağdur ediyor esnafa kurumsal işlerimize güvenle yapamaz hale getirdi araç çekmeleri ceza vermeler büyük sıkıntı ve yorucu yaşlılar hastalık engelli durumlarda zorluklar yaşamak istemiyorum lutfen yetkili belediyesi vatandaşa eziyet etmekten başka birşey değildir çok rica ediyorum ilginize teşekkürler