Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı kayıtları

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de Cumhur ittifakı MHP'den Ak Partiye hayırlı uğurlu olsun ziyareti

Kısa süre önce Ak Parti Genel Merkezinin onayı ile Çekmeköy ilçe başkanlığı koltuğuna yapılan kongre sonrasında oturan Av. Akın İlhan’a hayırlı uğurlu olsun ziyaretleri devam ediyor. Cumhur ittifakı MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur ve ilçe yönetimi ziyarette bulunarak Akın İlhan’a hayırlı uğur olsun dileklerinde bulundular.

MHP İlçe başkanı; Cenap Yağmur “Cumhur ittifakı olarak şimdiden gece gündüz çalışacağız”

Cenap Yağmur; Ülke genelinde Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin ortaya oymuş olduğu milli duruşu bizde Çekmeköy’de devam ettiriyoruz. Seçimlere 2 veya 3 ay kala değil şimdiden çalışarak çalmadık kapı basmadık zil bırakmayarak gece gündüz çalışacağız. Bizim Cumhur ittifakı olarak kaybedecek 1 oyumuz dahi yoktur” dedi.

Ak Parti İlçe başkanı Av. Akın ilhan “Hep birlikte gönülleri fetih edeceğiz”

Ziyareetten dolayı çok teşekkür ettiğini ve mutlu olduğunu ifade eden Ak Parti ilçe başkanı Av.Akın İlhan sözlerine şöyle devam etti; Cumhur ittifakı olarak hep birlikte bu kutlu yolda beraber yürüyeceğiz. Sıkmadık el bırakmayacağız. Olurya öyle yada böyle gönlü kırılmış nerede bir ülke sevdalısı var ise onun yanına giderek gönlünü kazanacağız. Mevla’m yar ve yardımcımız olsun” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.