Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de Akıllara Durgunluk Veren Hırsızlık

Çekmeköy’deki en işlek caddelerden biri olan  Şahinbey Caddesi’nde  gecenin bir vaktinde olay yerine lüks bir araçla gelen hırsızlar, gecenin karanlığından faydalanarak ellerinde bulunan kesici aletlerle iş yerinin kilidini kesip, vitrin camlarını kırarak mağzaya giriş yaptılar. Yüzleri maskeli, kapüşonlu hırsızlardan 3’ü içeride telefon vitrinini boşaltırken,  diğer şüpheli cadde önünde çevreyi kolaçan etti. Geldikleri lüks araca çok kısa sürede hızlı adımlarla çaldıkları ürünleri yerleştirip kayıplara karışan hırsızların,çalan onca alarm sirenine aldırış etmeden rahatlıkla işlerine devam etmesi izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

Çekmeköy de yaşanan bu hırsızlık olayı son zamanlarda çok kez tekrarlandı. Bundan bir ay önce Mimar Sinan Mahallesi’nde ki Turkcell bayisinde de aynı şekilde soygun olmuştu.Hırsız Çetesi oldukları düşünülen suçlular , esnafımıza zarar vermeye devam edecek gibi görünüyor. Gerekli önlemlerin alınması adına Çekmeköy halkına burdan hem uyarı hem de bilgilendirme olması adına sesleniyoruz. Bu gibi durumlarda video çekmekle kalmayıp , eğer ufak bir sesleniş yapsaydınız belki soygun gerçekleşemeden kaçıp gideceklerdi.Çekmeköy Habe ailesi olarak esnafımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.