Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Polislerden minik Hilal'e pastalı 10. yaş kutlaması

Çekmeköy'de babasının 155'e yaptığı talep üzerine 10 yaşına basan Hilal Gündoğdu'ya pastalı doğum günü sürprizi yaptı. İstanbul'un Çekmeköy İlçesi'ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan Serdar Gündoğdu, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı nedeniyle dışarıya çıkamayan 10 yaşına basan kızına doğum günü sürprizi yapmak için 155 Polis İmdat Hattı'nı aradı. Alemdağ Polis Merkezi'nde görev yapan polisler hemen en yakındaki pastaneye giderek 10 yaşındaki Hilal Gündoğdu'ya pasta aldı ve Gündoğdu Ailesi'nin kapısını çaldı. Dairenin kapısını açan minik Hilal karşısında bulduğu polislerin doğum günü sürpriziyle çok mutlu olurken, polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Polisler de Hilal Gündoğdu'nun doğum gününü kutladı. Hilal Gündoğdu ve babası Serdar Gündoğdu isteklerini yerine getirdikleri ve mutlu eden ziyaretleri için polislere teşekkür etti.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.