Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de otobüslü bando takımı ile 19 Mayıs kutlaması

Çekmeköy Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı otobüslü bando takımıyla sokaklarda kutladı. Çekmeköylüler, evlerinin camlarından ve balkonlarından bando takımına eşlik etti.



Çekmeköy Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda, korona virüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında evlerinden çıkmayan vatandaşlara müzik coşkusu yaşattı. Zabıta, jandarma ve polis araçlarının yaptığı konvoya üstü açık otobüste çalan bando ekibi ve motosiklet takımları eşlik etti. Otobüsle sokakları gezen bando takımı, müzik ve marşları söyleyerek vatandaşlara bu zorlu süreçte moral verdi. Coşkulu anların yaşandığı etkinlikte Çekmeköylüler, camlarından ve balkonlarından Türk Bayrağı sallayarak bando takımına eşlik etti.

TimeTürk

Anahtar Kelimeler:
çekmeköy19 Mayıs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.