Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Öğretmenler Günü kutlaması

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiye bu yıl buruk bir şekilde kutlanan Öğretmenler Günü’nde İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’ı ziyaret ederek kendisine çiçek takdim etti.

Başkan Poyraz “ Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.Her yıl çeşitli etkinliklerde okullarımızda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle buluşuyorduk. Bu yıl pandemi sebebiyle çok fazla  bir araya gelemedik. İnşallah pandemi bittiğinde okullarda birbirinden renkli etkinliklerde bir araya geleceğiz. Öğretmenlerimiz okullarında değil malum. Bizde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, müdürümüz Burhan Bayrak nezdinde tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutladık. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, terör saldırılarında şehit olan Necmettin ve Aybüke öğretmenlerimiz ile ebediyete uğurladığımız kıymetli öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum, ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.