Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de hafriyat kamyonları çarpıştı

KazaÇekmeköy Şile otoyolu Taşdelen mevkiinde saat 09.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 34 RZ 1338 plakalı Seyfullah Sönmez'in kontrolündeki hafriyat kamyonu 31 AYB 65 plakalı Uğur Kaygar kontrolündeki bir başka hafriyat kamyonuna bilinmeyen bir sebeple arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonda bulunan hafriyat yola saçılırken Seyfullah Dönmez araç içerisinde sıkıştı. Durumu gören diğer sürücüler itfaiye ekiplerine haber verdi.

Son dakika... Çekmeköyde hafriyat kamyonları çarpıştı

Olay yerine polis, 112 sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen polis ekipleri yol üzerinde güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri araç içerisine sıkışan Seyfullah Sönmez'i kurtarmak için çalışma başlattı. Durumu öğrenen Sönmez'in yakınları kaza yerine geldi.

Son dakika... Çekmeköyde hafriyat kamyonları çarpıştı

Kazayı gören yakınları sinir krizi geçirirken, aileyi polis ve sağlık ekipleri sakinleştirdi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda sıkıştığı yerden çıkarılan Seyfullah Sönmez ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı tedavi altına alındı. Olay yerinde kaza nedeniyle bir süre trafik yoğunluğu oluştu.

Son dakika... Çekmeköyde hafriyat kamyonları çarpıştı

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.