Öne Çıkanlar çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Afet Koordinasyon Kurulu toplandı

Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi öncülüğünde kurulan Afet Koordinasyon Kurulu toplandı. Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan başkanlığında Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleşen toplantıya, tüm resmi kurumlardan temsilciler katıldı.

Olası afetlerin en az hasarla atlatılması için alınması gereken önlemler ve afet sonrası planlamaları için kurulan kurulun ilk toplantısında; ilçe halkını bilgilendirecek eğitimlerin çoğaltılması kararı alındı. İlk yardım, arama kurtarma, afet sonrası 72 saat eğitimlerinin halka verilmesinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının da depreme hazırlanması için çalışmalar başlatıldı. Kurul toplantısında işleyişin hızlanması için konu ile ilgili komisyonların kurulmasına karar verildi.

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.