Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Koray Avcı Müzik Hayatı

Müzik yolculuğuna Ankara’daki performans mekanlarında zaman zaman şarkı söylemeye başlamasıyla başladı.28 Ağustos 2015 yılında ilk solo albümü Aşk İle sayesinde dinleyicilerin beğenisine sundu. Albümü çıktığı günden itibaren uzun süre satış listelerinin ilk sıralarda ki yerini korudu. Karadeniz şivesi ile söylediği şarkılarıyla gönüllere taht kurmayı başarmıştır. Koray Avcı söz yazarı, bestekâr, müzisyen ve şarkı yorumculuğuna sahiptir. büyüsü sayesinde sevenlerinin “Sesi Gülen Adam” olarak anılmasına yol açmıstır.

Geçmişten Günümüze Koray Avcı

Koray Avcı Albümleri 2015’te Aşk İle, 2016’da Sonra Dersin Ki ve 2018 yılında Senin İçin Değer adında 3 albüme sahiptir. 2016 yılında da sevenleriyle Hoşgeldin single ile buluştu. Yurtiçi ve yurtdışında yılda 250 konser veren sanatçı sevenleriyle buluşuyor. Her yöreye ait şarkı ve türkülere kendi yorumunu katarak her geçen gün sevenlerinin sayısını arttırıyor.

Koray Avcı ile Karadeniz Rüzgarı

En iyi Fantezi-Halk müziği dalında Altın Kelebek ödülünü aldı. Hiç bir konserinde play back yapmadı. Sanatçı albümlerinde sözleri kendine ait Didim, Hasret, Oropa (Kara Sevda), Sessiz Kadın, Dertliyim Bu Gece şarkılarına yer vermiştir. Yanı sıra Özgün, Slow Pop, Türk Halk Müziği, Tasavvufî tarzlarıyla bizlere hitap ediyor. Size yakın gelen tarzda ki çalışmaları Koray Avcı Mp3 İndir uygulamaları kullanarak dinleyebilirsiz. Koray Avcı sokaklarda zirveye ulaşmaya verilebilecek en güzel örnektir.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.