Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor yabancı uyruklu çocuklar memur

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Otonova Öğretmenleri Unutmadı

Gülan Grup'a ait Otonova Renault Mais'in 79'uncu yetkili satıcısı olarak Çekmeköy'de açılan Otonova kısa sürece bölgede varlığını hissettirerek Çekmeköy, Ümraniye, Ataşehir Sancaktepe başta olmak üzere Renault ve Dacia modelleri ile bölge halkının dikkatlerini üzerine çekmeye devam ediyor.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA 30 KASIM’A KADAR DEVAM EDİYOR

Çekmeköy'de toplam 20 bin metrekarelik alanda kurulan tesiste Otonova, Renault ve Dacia modellerini sergiliyor. Öğretmenler gününe özel başlatılan ve 30 Kasım’a kadar devam edecek olan Renault ve Dacia modellerinde “Özel indirim ve deneme sürüşü kampanyamız 30 Kasım 2017 tarihine kadar devam ediyor” diyen Otonova satış müdürü Yılmaz İbrahimoğlu “Öğretmenler, Öğretim görevlileri ve Araştırma görevlileri başta olmak üzere başlayan indirim kampanyamızı ve deneme sürüşlerimizi kaçırmayın” dedi.  

2018 DACİA DUSTER OTONOVA’DA GÖZ DOLDURUYOR

Otonova Satış Müdürü Yılmaz İbrahimoğlu “Dacia’nın satışa sunulması merakla beklenen SUV’u Duster, Cenevre’de yenilenmiş modelini tanıttı ve yenilikleriyle olumlu tepkiler aldı. Türkiye’de de büyük ilgi gören araçlarını üçüncü jenerasyonuyla kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanan Dacia, bekleyenlerin heyecanını taze tutmak istiyor. Şimdiye kadarki en geniş kapsamlı fotoğrafları paylaşılan yeni Duster’ın yeni özelliklerini bir kez daha hatırlayabileceğiz” ifadelerinde bulundu.

DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLER BİR ARADA

Yılmaz İbrahimoğlu sözlerine şöyle devam etti “Yenilenen Duster’ın göze çarpan ilk değişimi dış kısımda görülüyor. Arazi otomobili karakterine uygun bir makyajdan geçen aracın arka bölümdeki ve jantlardaki ışıklandırma tasarımı çok şık görünüyor. Aracın yenilenen ön ızgarası, LED gündüz farları ve tavan barları bu farkı pekiştiriyor. Aracın dört çekerden çekişli opsiyonu çetin arazi şartları için oldukça kullanışlı hale gelmiş.

İŞİ UZMANINA DANIŞIN

Öğretmenler gününe özel başlatmış olduğumuz ve 30 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek Dacia ve Renault modellerimizde konfor, estetik, geniş hacim ve yakıt cimriliği başta olmak üzere bir çok özelliğin bir arada buluştuğu “Öğretmenler, Öğretim görevlileri ve Araştırma görevlileri başta olmak üzere devam eden kampanyamız ve deneme sürüşlerimiz için sizleri bir kahve içmeye bekliyoruz " diyerek sözlerini tamamladı.

Çekmeköy Haber

Anahtar Kelimeler:
RenaultDacia
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.