Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Oto Ekspertizde kış kampanyası 100 TL

2. El araç almak isteyenlerin en çok korktuğu durumlardan bir tanesi araç kaza nasıl kaza yapmış, takla atmış mı, orijinal parça kullanılmış mı, km ile oynanmış mı, boya var mı, motor ne durumda vb. bir sürü soru 2. El araç almak isteyenlerin akıllarına ilk gelenlerden oluyor..

EYVAH DEMEMEK İÇİN BİZİ ARAYIN

Otonotiv sektöründen uzun yıllar tecrübeye sahip olan Ercan Görken Lider Otomotiv bünyesinde hizmet veren Çekmeköy Oto Ekpertiz Online Computest bayisi kurucusu Ercan Görken “Bölgenizde artık biz varız. 2. El araç almak isteyenlerin doğru adresi biziz. Kurmuş olduğumuz tesisimizde konusunda uzman ve teknolojik cihazların kullanıldığı firmamıza uğramadan 2. El araç almayın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.