Öne Çıkanlar çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Milliyetçi Hareket Partisi kahvaltıda buluştu

7 Tepe Sosyal Tesisleri’nde verilen kahvaltıya, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Afşin Birben, MHP İlçe Yönetim Kurulu, Belediye meclis üyeleri,  mahalle teşkilatları ve partililer katıldı. Düzenlenen programda Milliyetçi Hareket Partisi’ne yeni katılanlara parti rozetleri takıldı.

Çekmeköy MHP’de birlik ve beraberlik vurgusu

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur toplantıda yaptığı konuşmada, “ Bu tür toplantılar teşkilat mensuplarımıza şevk veriyor, aramızdaki birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile oluyor. Bu bağlamda düzenlediğimiz programda partimizin çalışmalarına ışık tutacak, öneri ve temenniler hasbihal edildi. Programımıza katılım sağlayan MHP Üsküdar İlçe Başkanı Afrin Birben’e, parti ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.  Böylesi verimli toplantıları sık sık tekrarlayacağız. Aramıza yeni katılan partili arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

“Türkiye Barış Pınarı’nda diplomatik zafer kazandı”

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin itibarını en yükseğe taşıyan  “Barış Pınarı Harekatı’nın seyrinden bahsederek, milli ve onurlu duruş sayesinde bu harekat hem askeri, hem de diplomasi alanında zaferle sonuçlandığını göstermiştir. Bu son gelişmeler gösteriyor ki, milli birlik ve beraberlik ruhunun, devletimizi ve milletimizi güçlendirerek, bölgemizde ve dünya nezdinde ne derece etkin kıldığını göstermiştir. Düzenlenen bu toplantı birlik ve beraberliğimize önemli ölçüde katkıda bulunacaktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.