Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı kayıtları

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Meclisinden Özel Okul imarlı arsa satışına karşılık, Devlet Okulu arsası çıktı

Meclis toplantısında bir sürpriz yaşandı.7 dönüm Özel Okul imarına çevrilen ve satış yetkisi verilen arsanın yanı başında bulunan park alanı olarak bırakılan yine 7 dönüm arsa olduğu iddia edilen yere ise bir Devlet Okulu yapılacağı müjdesi verildi. Ak Partili ve CHP’li meclis üyeleri arasında ise o arsanın 7 dönüm olmadığı tartışması yaşandı. Yan tarafta bulunan yolunda o arsaya dahil edileceğini söyleyen Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Şenol Çetin arsanın 7 dönüme çıkarılarak Devlet okulu yapılacağını Meclis toplantısında söyledi.

SATIŞ YETKİSİ VERİLEN BAHSE KONU ARSA İHTİYAÇ DUYULURSA SATILACAKMIŞ

Meclis toplantısında oy çokluğu ile Satış kararı alınan Çekmeköy Hamidiye Mahallesinde bulunan arsa ile ilgili Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Şenol Çetin “Satış yetksi verlen arsa ile igili hemen satmayacağız. İhtiyaç duyulursa 2018-2019 yıllarında satışı yapılacak. Kamu yararına açık ihale ile satılacak. Sonuçta yararlanacak olan Çekmeköy halkı. Eksik kalan hizmetlerde kullanılacak” ifadelerinde bulundu.

YUSUF POLAT “BU ARSAYI SATMADAN HATİCE MEHMET EKŞİOĞLU OKULUNA BAKIN”

Çekmeköy CHP grubu adına söz alan Meclis üyesi Yusuf Polat “Bu arsayı satmayın. Çekmeköy’de Hatice Mehmet Ekşioğlu okulunda bir sınıfta 65 kişi okuyor. Deprem  kapımızda biz bununla ilgili bir sürü girişimlerde bulunduk. Depreme dayanıksız bir Okulda gariban çocukları okumak zorunda kalıyor. O bölgede böyle bir okul ihtiyacı var iken kıymetli bir arsanın önce Özel Okul imarına çevrilerek satılmasının doğru olmadığını düşünüyoruz. Bizim üzerimize düşen ne varsa lütfen söyleyin ama buraya kıymayın. Burayı satmayın” dedi.

ARSA OY ÇOKLUĞU İLE SATILMAK ÜZERE MECLİSTEN GEÇTİ

Çekmeköy belediyesi meclisinde Ak Partili Meclis üyelerinin EVET oyu vererek oy çokluğu ile satış yetkisi verilen arsa artık satılmak için gün saymaya başladı. Çekmeköy halkının büyük tepki gösterdiği yer ile ilgili Çekmeköy belediyesi yöneticilerinin tepkilere kulak tıkamalarına ise hiç kimse anlam veremedi.

ÇEKMEKÖY CHP İLÇE BAŞKANI KIZILDAŞ’A TEPKİ

Çekmeköy CHP İlçe başkanı Hüseyin Kızıldaş’ın arsanın satışına karşı bozuk mikrofonla 30-40 kişi ile göstermelik basın açıklamasına hiç kimse anlam veremiyor. Bu anlamda bir çok vatandaş ise Çekmeköy’de varlığını gösteremeyen  CHP İlçe başkanı Hüseyin Kızıldaş’a seslenerek “ÇEKMEKÖY’DE CHP’NİN OYU 50 BİN NARALARI ATIYORDUN. BİR BASIN AÇIKLAMASINDA 50 KİŞİYİ BİR ARAYA ZOR GETİRİYORSUN. NEREDE SENİN İLÇE BAŞKANLIĞIN. TARİH SİZİ AFETMEYECEK” diyerek tepki göstermeye devam ediyorlar…

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.