Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Kızılay Şubesi Kandil lokması döktürdü

Kızılay Derneği Çekmeköy Şubesi her kandilde oludğu gibi Mevlid Kandili’nde de lokma döktürdü. Şahinbey Camii önünde döktürülen lokmalar, Çekmeköylüler tarafından kısa sürede bitirildi.

Hz. Muhammed’in doğum günü olan Mevlid Kandili sebebiyle Şahinbey Camii önünde lokma döktüren Kızılay Derneği Şubesi, lokmaları Çekmeköylülere kısa sürede dağıttı. Hz. Peygamber’in varlığının insanlık için bir onur olduğunu vurgulayan Kızılay Derneği Çekmeköy Şubesi Başkanı Mustafa Şahin, bu kapsamda tüm İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutladığını belirterek, sevgi, dostluk ve barış mesajları verdi. Şahin, ayrıca Kızılay’ın her zaman yanında olan ve Kızılay’a her zaman bağışta bulunan hayırsever Çekmeköy halkına da bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.