Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) kongresine davet

Çekmeköy Tadeşlende bulunan Çekmeköy Nikah Sarayı 7 Tepe Sosyal Tesislerinde 26 Kasım 2017 tarihinde saat 13-00 ile 16-00 arasında yapılacak olağan kongreye Çekmeköy Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) başkanı Yücel Yalçınkaya Çekmeköy halkını davet ediyor.

ÇEKMEKÖY İŞ DÜNYASI İLE BULUŞUYOR

Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) başkanı Yücel Yalçınkaya "Çekmeköy'de iş dünyasını bir araya getirmek için değerli arkadaşlarımızla bire bismillah dediğimiz günden bu güne çok yol kat ettik. Çekmeköy Şahinbey Caddesinde dernek merkezimi tutarak gerekli tadilatını yaptık. İnşallah tüzük gereği olağan kongremiz sonrasında dernek merkezimizin açılışını yapacağız. Kurucular kurulumuz sonrasında görev alacak yönetim kurulumuz oluşmak üzere. İnşallah 26 Kasım Pazar günü yeni yönetim kurulumuzda görev alacak değerli bölgemizin işadamları ve iş kadınlarından oluşan yeni yönetim kurulumuzu açıklayacağız. Bu vesile ile tüm halkımızı olağan kongremize bekleriz” dedi.

TÜM SEKTÖRLER BİR ARAYA GELİYOR

Çekmeköy'de düğün salonları, anaokulları, inşaat, kreş, sürücü kursu, büfe, tekstil, kasap, market, hastane tıp merkezi gibi bir çok sektörün bir araya geldiği Çekmeköy İş Dünyası Derneğimizde herkes bir biri ile tanışacak ve ilçemizin yararı noktasında sosyal çalışmalara da katkı sunacak, üyelerimiz kendi arasında ticaret yapacak diyen Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) başkanı Yücel Yalçınkaya “Çekmeköy halkı ve iş dünyası hep birlikte kazanacak” ifadelerinde bulundu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.