Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy DEVA Partisinden Hüseyin Avni Sipahi ziyareti

Sosyal medya hesabından ziyareti duran Deva Partisi ilçe başkanı Kacemer “ Çekmeköy’ün değerli Başkanlarından Hüseyin Avni Sipahi Başkanıma geçmiş olsun dileklerimi sunup, Çekmeköy adına siyasi fikir ve istişarelerde bulundum. Ev sahipliği için başkanıma teşekkür ederim” diyerek ziyareti sosyal medya hesabından duyurdu.

Kacemer Hüseyin Avni Sipahi’ye teklif mi götürdü?

Hüseyin Avni Sipahi’nin yakın zamanda geçirmiş olduğu Covid-19 hastalığı ile ilgili geçmiş olsun ziyareti yapması her ne kadar masumane bir ziyaret olsa da Çekmeköy kamuoyunda Sipahi 2023 yılında Deva Partisinden adaymı olacak, Kacemer adaylık için teklif mi götürdü sorusu hafızalarda yerini aldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.