Öne Çıkanlar mustafa tokat çekmeköyde neşeli mehmet adıyaman Çekmeköy Galatasaray Spor Okulu çekmeköyde kaşe

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP meclis üyesi Yusuf Polat " Çekmeköy'de Kuşlar Yuvasız kaldı"

Çekmeköy Hamidiye Mahallesinde Kültür Merkezi yanındaki, Kültür Parktak taki ağaçların sökülmesine itiraz ediyoruz diyerek toplanan Çekmeköy CHP ilçe yönetimi ve CHP yönetimi basın açıklamasında bulundu. İlçe başkanı seçildikten sonra bir süre ortalarda görünmeyen CHP ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş "Parkta bulunan ağaçların sökülmesine karşıyız. Burası Çekmeköy halkının nefes aldığı bir yerdi" diyerek basın açıklamasında bulundu. 

YUSUF POLAT "KUŞLAR YUVASIZ KALDI"

Çekmeköy CHP meclis üyesi Yusuf Polat "Büyükşehir Belediyesi tarafından bu koruluk, Kültür Merkezi ve kapalı otopark yapılmak için yok edilmektedir.Herşeyi geçtim, Serçelerin kuru çalı dallarında yuva arayışı ve çaresizlikleri çok fena..Tüm CHP tabanına ve doğa severlere duyurulur" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Çekmeköy CHPYusuf Polat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Candemir 6 yıl önce

Eğer bir kuş yuvasız kaldı ise onun gazabı yine sizin elinizdendir buna eminim.parkta düzenleme yapılır ağaçlar geri dikilir