Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) Kongresini tamamladı

Çekmeköy’de Sivil Toplum Kuruluşları maratonuna Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) derneğide resmi açılışları sonrasında olağan kongresini yaparak katılmış oldu. Çekmeköy Taşdelen 7 Tepe Sosyal tesislerinde gerçekleşen kongreye iş ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy belediye başkan yardımcıları Şahmettin Yüksel, Ahmet Epli, Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy İYİ Parti ilçe başkanı Dilaver Koç ve bir çok Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ilgi gösterdi.

YÜCEL YALÇINKAYA “MARATONUN 1. AŞAMASINDAYIZ”

Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) başkanı Yücel Yalçınkaya konuşmasına şöyle devam etti “Çekmeköy’de kısa sürede başlatmış olduğumuz bu maratonun 1. Aşamasındayız. Allah hepinizden razı olsun. Kısa sürede çok işler başardığımızı ümit ediyorum. Derneğimizin resmi kuruluşu sonrasında 6 ay içerisinde yapmamız gereken olağan kongremizi siz değerli huzurunun katılımı çok kıymetli yola çıktığım arkadaşlarımın gayretleri ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Öncelikle ülkemize vatanımıza ve milletimize ve Çekmeköy’ümüze hayırlı uğurlu olsun. Daha hep birlikte çok çalışacağız.

1 KİŞİ ÇALIŞTIRANINDA 300 KİŞİ ÇALIŞTIRANINDA BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

Çekmeköy’de kurmuş olduğumuz adı üzerinde Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEBİAD) ilçemizde faaliyet gösteren her sektörü bir araya getirecek 1 kişiye iş veren ülkemize istihdam sağlayan iş veren ile 300 kişiye iş veren istihdam sağlayan değerli üyelerimiz bulunmakta. Hepsinin başımızın üstünde yerleri var. Kapılarımız sonuna kadar açık ve Çekmeköy Anadolu İş Dünyası olarak bu tarz birlikteliğe köprü görevi gördüğümüz için çok mutluyuz.

DEVLETİNİ, MİLLETİNİ BAYRAĞINI SEVENE KAPIMIZ AÇIK

Bizim için önemli olan vaz geçilmez değerimiz Vatanını, Milletini, Devletini seven herkes derneğimize gelerek üye olabilir. Bizler hiçbir şekilde kimse ile yarış içerisinde olmayacağız. Bizim Çekmeköy ve üyelerimiz için çok güzel projelerimiz var. İnşallah bu projelerimizi faaliyete geçireceğiz. Çekmeköy’de iş yapan herkes bir birini tanıma fırsatı bulacak ve kendi içerisinde ticaret yapacak” ifadelerinde bulundu.

ÇEKMEKÖY PROTOKOLÜNDEN ÇEKBİAD’A TAM DESTEK

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Şahmettin Yüksel, BİRKONFED başkanı Osman Ünsal, Çekmeköy İYİ Parti ilçe başkanı Dilaver Koç konuşmalarında “Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD)ne” her zaman destek olarak yanındayız mesajı verdiler…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.