ÇEKİLİŞLİ TANITIM

İstanbul’da düzenlenen dünyanın en kapsamlı 5’inci turizm fuarı EMITT’in son gününde Alanya tatil çekilişi başvurularına ilgi büyük oldu.

ÇEKİLİŞLİ TANITIM

İstanbul’da düzenlenen dünyanın en kapsamlı 5’inci turizm fuarı EMITT’in son gününde Alanya tatil çekilişi başvurularına ilgi büyük oldu.

30 Ocak 2017 Pazartesi 20:36
ÇEKİLİŞLİ TANITIM
KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın (THY) kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB'in desteğiyle, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde tamamlandı. Alanya, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) kurmuş olduğu 63 metrekarelik büyük stantla tanıtıldı.

“12 AİLE ALANYA’DA TATİL YAPACAK”
Dört gün boyunca stantta Alanya logolu hediyelik ürünler, otel tanıtım katalogları, Alanya şehir ve trekking haritaları, kalemler, Alanya ipekböceği hediyelik ürünleri ve 20 kasa Alanya muzu dağıtıldı. Ayrıca Alanya standında  her aileden 3 kişi olmak kaydıyla 10 aileye 1’er hafta ‘Alanya tatili çekilişi’ başvuruları alınırken 2 aileye de sıcağı sıcağına yapılan çekilişte 4’er gün Alanya tatili hediye edildi.

“ÖMÜR BOYU ALANYA’YI ANLATACAKLAR”
Çekiliş kampanyasıyla ilgili açıklama yapan Amanda Jane Özsoy, “Alanya markası çalışmaları kapsamında 12 aileyi Alanya’yla buluşturuyoruz. Bunlardan 2 tanesinin çekilişini sıcağı sıcağına standımızda yaptık. Kazanan iki aileden biri çekilişi izleyenler içinden çıktı ve sevinci görülmeye değerdi. Diğer 10 ailenin çekilişini her yıl olduğu gibi önümüzdeki ay yine Alanya’da yapacağız. Bu çekilişler sonucunda Alanya’mızı tanıyan gören insanlar mutlu bir şekilde bölgemizden ayrılıyor ve neredeyse ömür boyu Alanya deneyimlerini ve anılarını anlatıyorlar. Bu tanıtım kampanyasını bu yüzden çok önemsiyoruz” dedi.

AMAZON KADINLARI ALANYA STANDINA GELDİ
Tarihte Samsun ve Sinop’ta yaşadıkları rivayet edilen Amazon Kadınları’nı temsil eden dansçılar Sinop standından Alanya standına geldiler. Alanya görevlilerinin daha önce ziyaret ettiği Sinop standından iade ziyareti yapan yönetici ve dansçı grup Alanya standında renkli görüntüler oluşturdu.
Son Güncelleme: 30.01.2017 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81