""

Çekerek’te yol yapım çalışmaları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 09:47

Çekerek’te yol yapım çalışmaları devam ediyor

Çekerek Belediyesi tarafından ilçede bozuk olan mahalle yolları kilit parke ile döşeniyor.

Çekerek’te yol yapım  çalışmaları devam ediyor
Son Güncelleme :

19 Ekim 2017 - 7:00

Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, göreve geldikleri günden bu yana pek çok projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.
Bağlarbaşı Mahallesi yolunun kilit parke ile döşeme çalışmalarının yapıldığını vurgulayan Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, “Vatandaşlarımızın rahatı için çalışmalarımızı araklıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Bağlarbaşı Mahallemizin yolunu kilitli parke döşeme çalışmalarına başladık. Bu yolumuz bozuk olması sebebiyle yaklaşan kış öncesi pek çok sıkıntıyı da beraberinde getirecekti. Bu yüzden önceliği bu yolumuzun yapımına verdik. Bundan sonra da diğer mahallelerimizin yol yapımı ile çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca, vatandaşlarımızın sosyal anlamda dinlenebilecekleri hoşça vakit geçirebilecekleri mekanları da yaparak hizmete sunduk. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ’ın ve milletvekillerimizin katılımı ile tamamlanan projelerimizin açılışını gerçekleştirdik. İnşallah doğalgaz ve diğer projelerimizin tamamlanmasıyla da Çekerek ilçemiz örnek bir ilçe olarak adından söz ettirecektir. Amacımız ilçemizi yaşanılır örnek bir şehir haline getirmektir.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.