Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy  gençliğinden ABD'ye büyük tepki.. Kudüs bizimdir bizim kalacak

Dünya genelinde müslüman aleminden ABD Başkanı Donald Trump'a tepkiler çığ gibi büyüyor. Çekmeköy'de faaliyet gösteren kısa adı ÇEGEDER olan Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğide Şahinbey Caddesinde yürüyerek tepki gösterdi. Doğa Park önünde basın açıklaması yapan dernek üyeleri ve katılımcılar tepki olarak ABD bayrağı yaktı. Dernek Başkanı Nurullah Çamarası, basın açıklamsında şöyle konuştu;

Kudüs İslam Dünyasını göz bebeğidir

Kudüs, İslam dünyasının göz bebeği, Hz.Muhammed(s.a.v)’nin mirası, Müslümanların ilk kıblesi şimdi ise gönlümüzün yarasıdır. Bu nedenle kesinlikle Müslümanların manevi değeri olan Kudüs İsrail denilen ülkenin başkenti olması mümkün değildir. Bu sebeple ÇEGEDER(Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) olarak tepkimizi Çekmeköy Şahinbey Caddesinde Yürüyüş yaparak ve ardından Şehit Arif Kalafat Doğa Parkında İsrail ve ABD paçavralarını yakarak basın açıklaması gerçekleştirdik.

Devletimiz artık yaptırımlar yapmalıdır

Bizler artık kınama istemiyoruz. Devletimizin büyüklerinden,devlet erkanından kınama dışında başka şeyler duymak istiyoruz. Yıllardan beri kınadığımız bu devletler dünyanın gözüne baka baka yine bildiklerini yaptılar. Bu hususta samimi olarak icraat yapmamız gerekmektedir. İlla demiyoruz ki; tank ile tüfek ile savaşa girelim. Samimi hareketlerde bulunmak lazım. Bunlara misilleme yapmamız lazım. Misilleme olarak ilk önce Ayasofya’yı bütün devlet erkanı ile birlikte ibadete açmak gerekmektedir. Ardından da başta İncirlik üssü olmak üzere diğer Amerikan üslerini kapatmak gerekir. Samimi iseniz bunları yapınız. Artık kınama devleti olmak istemiyoruz. Artık kınayarak bir yere gelinmediğinin farkına varılması lazım. Misilleme istiyoruz.

 Kudüs'ü İsrailin başkenti olarak tanıyanlar bunun hesabını verecektir

Biz bugün burada ÇEGEDER olarak kınama yürüyüşü değil talep ve ne yapabiliriz programı yapmış bulunmaktayız. Son olarak bugün Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyanlar yarın İstanbul’un Bizans’ın başkenti olarak tanıyacaklarını dünkü kuyruk acılarından dolayı biliyoruz. Dolayısıyla herkesin hassasiyetli olması gerekiyor. Kudüs sadece Arapların mabedi yada Filistin toprağı değil Peygamber Efendimizin ümmetine mirasıdır.Bugün Kudüs düşer ise Mekke düşer.Bugün Kudüs düşer ise Medine düşer. Bugün Kudüs düşer ise İstanbul düşer. Bugün Kudüs düşer ise haçlılar kazanır.. Bunların bilincinde olmamız lazım.  Kudüs ve Ayasofya sevdalıları bugün buradadır. Katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah herkesten razı olsun. İnşallah Kudüs’ün ve Ayasofya’nın Türk’e ve Müslüman’a yar olduğunu hep birlikte görmek dileğiyle. Selam ve Dua ile… “ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.