Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

ÇEGEDER'den Ramazan yardımı

Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahibi vatandaşları buluşturuyor. Ramazan ayı kapsamında hayırseverlerin bağışladığı kumanya paketi, zekat, fitre ve fidyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Yapacağımız yardımları ertelemeyelim

Özellikle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs sürecinde had safhaya çıkan mağduriyeti, paylaşma ayı olarak idrak ettikleri Ramazanda minimum düzeye indirmeye çalıştıklarını belirten ÇEGEDER Dernek Başkanı Nurullah Çamarası, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennemden ve günahlardan azad ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerifin öncelikle hanelerimize, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayır, huzur, bereket ve sağlık getirmesini Cenab-ı Allahtan niyaz ederim. Oluşturmuş olduğumuz iyilik kervanımıza katılıp maddi ve manevi desteklerde bulunan hayırsever gönüldaşlarımıza teşekkürü borç bilirim. Emanetlerinizi derneğimiz ÇEGEDER aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere hassasiyet göstererek ulaştırmaya çalışıyoruz. Rabbim vesile olan herkesten razı olsun. Bu zorlu imtihandan selametle çıkmak için toplum olarak seferber olmalıyız. Yardımlarımız Ramazan ayı boyunca devam edecek. Yapacağımız yardımları ertelemeyelim. Yardım etmek isteyen hayırseverleri derneğimize bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ya hakk 4 yıl önce

böyle kabadayı bozmalarını neden kahraman gibi gösteriyorsunuz.bu adamların hepsi mafyacılık oynayan zavallılar.