Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

ÇEGEDER derneği, Çekmeköy'de Mevlid Kandili’nde Buluştu

Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( ÇEGEDER ) gençleri Mevlid kandilinde bir araya geldiler. Dernek başkanı Nurullah Çamarası ; Kurmuş olduğumuz Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kısa adı ÇEGEDER olarak "Aile kurumunun yaşatılması ve topluma örnek sağlıklı gençler yetiştirilmesine yardımcı olmak adına kendine ahlaklı , erdemli, dürüst, ilkeli, fedakar,adaletli, haksızlıklara ve zulümlerle mücadele eden milli ve manevi değerlere bağlı kalan Türk gençlerini topluma kazandırmayı kendine amaç edinmiştir" ifadelerinde bulundu.

İLK FAALİYETİMİZ MEVLİD KANDİLİ OLDU

Mevlid Kandilinde gerçekleşen gecede, Dernek Başkanı Nurullah Çamarası şöyle devam etti“Allah'ımıza hamd olsun ki derneğimizdeki ilk programımızı Mevlid Kandili ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Derneğimizin ilk programını böyle kutlu ve mübarek bir günde gerçekleştirmemizi nasip eden Rabbimize şükürler olsun. Derneğimizin bütün fertlerine bu kutlu günde bizimle beraber oldukları için ve ilk günden daha bu başlangıç uyarısını veren bütün kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

Dernek merkezinde Aziz Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunan Mevlid proğramı çekilen günün anısına fotoğraflarla son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
akdeniz 6 yıl önce

Allah var gam yok Allah yoklugunuz gostermesin Allah birlik ve beraberliginizi daim etsin @cegeder.

Avatar
133 6 yıl önce

Ya kuzgun leşe. Ya devlet başa. Allah yolumuzu açık etsin Reis.

Avatar
Umut özen 6 yıl önce

Allah var gam yok.