Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

ÇEGEDER Derneği, Afrin için bir araya geldi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden ve şehit olan askerler için dualar okundu. Programa katılan Çekmeköy Mhp İlçe Başkan Yardımcısı Murat Serhat Bilgiç, Türkiye’nin gündemine oturan “Kızıl Elma Ülküsü” hakkında bilinmeyenleri anlattı.

“ Herkes şunu görmelidir ki, masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine de açık tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalmamız beklenemez” diyen ÇEGEDER Derneği Başkanı Nurullah Çamarası, “Dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Dün son yolculuğuna uğurlanan şehidimiz Fatih Mehmet Han askerimize ve tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Allah Mehmetçiğimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın. Yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.