Çebi destek istedi! 4 milyon Euro verdi...

19.02.2020 - 19:40 | Son Güncellenme: 19.02.2020 - 16:40

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'a ne kadar verdi? Ahmet Nur Çebi, Efe Bezci'den ne kadar istedi? Efe Bezci kimdir? İşte haberler.

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen toplantıda yöneticilerden maddi destek istedi.

Yöneticilerden istediği desteği bulamayan Çebi, "Buraya ünlü olmak için gelmediniz" diyerek sert çıktı.

Başkan Çebi'nin çağrısına kulak veren genç yönetici Efe Bezci'nin Siyah Beyazlılara verdiği ücrette ortaya çıktı! İşte detaylar...

Beşiktaş'ta geçen cumartesi günü divan kurulunda açıklanan denetim kurulu raporunda, yeni yöneticilerin kulübe ne kadar para verdiği ortaya çıktı.

Rapora göre en çok parayı 67 milyon lirayla başkan Ahmet Nur Çebi verdi. Ancak bu tablonun arkasında başka gerçekler de var.

SALİM MANAV-

Beşiktaş'ın geçen haftasonu Vodafone Park'ta gerçekleştirilen yılın ilk divan kurulu toplantısında kulübün mali durumu gözler önüne serildi. Beşiktaş'ın borcu 3 milyarı buldu. Kulübün tüm gelirlerinin temlikli olduğu ve gelen her kuruşun banka borçlarına doğrudan gittiği belirtildi.

Yönetim çare olarak da bağış kampanyası önerdi. Bu kampanyanın da Mart ayı başında hayata geçmesi bekleniyor.

Diğer yandan yeni yönetimde kulübe en çok naki akışını sağlayan yöneticinin başkan Ahmet Nur Çebi olduğu görülüyor. Denetleme kurulunun raporuna göre Çebi 67 milyon lira borç vermiş görünürken, ondan sonra 1 milyon lirayla Erdal Torunoğulları geliyor.

Bu iki isim dışında kaydadeğer bir ödeme yapılmış görünmüyor.

EFE BEZCİ'DEN 28 MİLYON LİRA

Fakat gerçek farklı. Aslında cebinden para verdiği halde raporlara yansımayan bir isim daha var. O da genç yönetici Efe Bezci...

Bezci'nin de 4 milyon Euro, yani yaklaşık 28 milyon lira verdiği öğrenildi. Zaten başkan Çebi de divandaki konuşmasında "Bakmayın orada benim 67 milyon lira verdiğime. Onun içinda başka arkadaşlarımın da payı var" demişti.

İşte o payın en büyüğü de Bezci'nin...

Divan kurulu toplantısından önce de Çebi, yönetici arkadaşlarını uyardığı ortaya çıktı. Günlük hayatı bile sürdürmek için ödeme güçlüğü çeken, işten çıkartılanlara bir ödeme planı sunamayan Beşiktaş yönetiminde Çebi, yöneticileri uyardı. Çebi, "Arkadaşlar biz buraya ünlü olmak için gelmedik. Artık herkesin taşın altına elini koyma zamanı geldi. Maddi olarak destek vermelisiniz"dediği öğrenildi.

ANKARA'NIN ÖNDE GELEN İŞADAMININ OĞLU

Diğer yandan siyah beyazlı yönetimin en genç isimlerinden Efe Bezci de son dönem taraftarın en merak ettiği isimlerden oldu.

Bezci, Ankara'nın önde gelen işadamlarından Besa Grup'un başkanı Salih Bezci'nin oğlu. 1990 yılında doğan Efe Bezci, 2013'te Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde (TOBB ETÜ) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun oldu.

21 yaşında Türkiye Genç İş Adamları Derneği'nin (TÜGIAD) üyesi oldu. Böylece derneğin en genç üyesi olarak kayıtlara geçti. Bezci 22 yaşında da TÜGİAD yönetimine girdi. Ankara'nın önde gelen firmalarından Besa'nın varislerinden olan Bezci, grubun bünyesindeki 4 ayrı şirketin yönetim kurulu üyesi.

Panora ve Armada AVM, Besa Grup bünyesindeki tanınan markalardan.

Senin için hazırladığımız haberler