Haberler

Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun sesleri

Süper Lig'de alınan kötü sonuçların ardından Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal'ın durumu tartışılırken öne çıkan ilk isim ise Bülent Uygun oldu.

Çaykur Rizespor'da Süper Lig'de alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör İsmail Kartal'ın geleceği tartışılırken, Kartal'ın yerine düşünülen ilk adayın ise Bülent Uygun olduğu öğrenildi.

Son olarak Katar'ın Al Rayyan takımını çalıştıran Uygun da Türkiye'de bir takım çalıştırmak istemesinden dolayı Çaykur Rizespor'da görev almaya sıcak bakıyor.

Sezon başında göreve getirilen İsmail Kartal, Çaykur Rizespor ile çıktığı 8 lig maçında 2 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun sesleri

"UEFA'NIN OLUMSUZ BİR KARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

UEFA'nın Milli futbolcuların asker selamı vermesi üzerine başlattığı soruşturmadan olumsuz bir karar çıkmayacağını söyleyen deneyimli teknik adam, "Avrupa'da bir çok oyuncu golden sonra böyle bir asker selamı vermişti. Biz, bütün dünyanın ayak oyunlarını bozmuş durumdayız. Biz dünyada 40-50 yıldan beri başımıza musallat olan terör örgütünü bitirmeye çalıştığımız bir ortamda tek başına bunu yapması ve yeni çizilen dünya haritasında bütün oyunları bozmuş olmasından dolayı UEFA'da buna müsaade etmeye çalışıyor. UEFA'nın vereceği herhangi bir karar bizim için yok hükmündedir. Ben bir karar vereceğini de düşünmüyorum" diye konuştu.

"MİLLİ TAKIMDAN ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI BEKLİYORUM"

Milli takımın Şenol Güneş liderliğinde çok iyi çıkış yakaladığını vurgulayan Bülent Uygun, "Şenol hoca geldikten sonra inanılmaz bir ivme kazanıldı. Şuna iyi bakmak lazım, Şenol hoca tecrübe ile gençliği birleştirebildi. Fransa'nın dünya şampiyonu olduğu bir ortamda Fransa'ya karşı ortaya koyulan oyun bizim de bunları başarabileceğimizin bir göstergesidir. Biz genel anlamda genç oyuncu pek yetiştiremeden böyle bir şey başarıyorsak Türk Milli Takımı'nda herkesi kutlamak lazım. Bu sürecin devamında çok büyük bir başarı bekliyorum. Artık 20 milyon genci olan bir Türk Milli Takımı, Avrupa ya da dünya Şampiyonu olamıyorsa biz teknik direktörler tamamen suçlu olduğumuzu düşünüyorum. Türk futbolunda reform gibi kararlar alınarak bunlar hayata geçirilmeli diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İsmail Kartal Bülent Uygun Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

MEMET33:

YOLU ŞİKEDEN GEÇEN HERKESLE BİRGÜN MUTLAKA BULUŞURUZ. . .

15
1
yanıtYanıtla
GADDAR:

YAAAANİ. . . FB NİN ŞAMPİYON YAPILMASI İÇİN HER TÜRLÜ TEZGAH TEK TEK KURULUYOR. . . TABİİ Kİ BÜLENT OLMAZSA OLMAZ !!!

13
2
yanıtYanıtla
MMM:

:))))))))))))))))))) BEYİN BEDAVA

yanıt1
yanıt9
12345:

bu çapsızı önemli birisi gibi lanse ediyorsunuz. bu değil miydi 5 yerim 6 yemem 7 yerim 8 yediği 2 hafta üst üste 6-0 8-0 yenilen.

8
2
yanıtYanıtla
LEZBİYEN SONGÜL 33:

BU KİŞİ İŞSİZ ŞU AN. BENDE HİÇ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMIYORUM ÇALIŞMAYIDA SEVMEM AMA GENÇLERE ÇALIŞIN DERİM. BENİMKİDE TEZATLIK DEMİ

6
2
yanıtYanıtla
Kağan Soydan:

Şu aldığın rumuza bakarmisin ? Senin ne olduğun kimi ilgilendiriyor ki bu toplumu bu şekilde ayrıştırmak size ne kazandıracak? Özel yaşamınızda kimse size müdahale etmiyor ama sizde böyle rumuzlar alarak yorumda bulunmakla ne kazanıyorsunuz? Cinsel tercihinizi burada sergilemekle elinize ne geçiyor?

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

TÜRKİYE DE HOCAMI KALMADI HİÇ İŞ YAPMAZ BU ADAM

4
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Oooo teşkilat kuruluyor iyiden iyiye desenize,satılık konyada kocaman ve kaleci görevine başladı rizeyede ismail yetmedi 2.şikeci eklenecek fenerasyon zaten kafada,hayırlı işler tescilli ahlaksızlar sürüsü:)))

5
1
yanıtYanıtla
corci:

Bucasporu satan adam değil mi bu?

5
0
yanıtYanıtla
Alper:

Bu aklı size sanırım ortağınız ali koç veriyor fenerin şampiyonluğunu garantiye almak için al birini vur ötekine fenerden hayır yok size küme düşünce anlarsınız

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title