ÇAYKUR Mevsimlik İşçi Başvuruları Devam Ediyor. Rize İŞKUR Önü Sessizliğe Büründü !

ÇAYKUR Mevsimlik İşçi Başvuruları Devam Ediyor. Rize İŞKUR Önü Sessizliğe Büründü !
ÇAYKUR'un 830 mevsimlik işçi alımı için İŞKUR üzerinden başlayan başvurularda vatandaşların acele etmesiyle sabah saatlerinde Rize İŞKUR önünde yaşanan yoğunluk yerini sessizliğe bıraktı.

ÇAYKUR'un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalarında istihdam etmek üzere alacağı toplam 830 kişilik engelli ve eski hükümlü ile tahmil-tahliye işçisi başvuruları için gelen vatandaşlar, İŞKUR Rize İl Müdürlüğü önünde toplandı.

İş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, 5 gün sürecek olan ve  İŞKUR İl Müdürlükleri ile Ardeşen, Pazar, Çamlıhemşin, Hemşin ve İkizdere ilçe belediyelerindeki İŞKUR hizmet noktalarından ve İŞKUR’un internet sayfası http://www.iskur.gov.tr üzerinden de yapılan başvurular için acele edince sabahın erken saatlerinden itibaren Rize İŞKUR binası önünde yoğunluk oluşturdu. 

Sabah saatlerinde uzun uzadıya oluşan kuyruk, öğleden sonra yerini sessizliğe bıraktı ve Rize İŞKUR Binası önü sessizliğe büründü. İş başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların acele etmelerini gerektirecek bir durum olmamasına rağmen acele ederek sabahın erken saatlerinden itibaren oluşturduğu yoğunluk başvuruların İŞKUR personelince alınmaya başlanmasıyla birkaç saat içinde tükenince Rize İŞKUR önü yeniden normale döndü.

Yetkililer, vatandaşların acele edilmesini gerektirecek bir durum olmadığını belirterek, aynı zamanda İŞKUR'un http://www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden de kayıt yapılacağını ve başvuruların cuma gününe kadar süreceğini bir kez daha yineledi.

iskur-rize-il-mudurlugu-binasi.jpg