ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, Samsun Bölge Bayileriyle Bir Araya Geldi

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, Samsun Bölge Bayileriyle Bir Araya Geldi
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Samsun bölgesi bayileriyle bir araya geldi.

ÇAYKUR’un Türkiye genelindeki 9 bölgesindeki bayilerin programlar dahilinde Rize’ye davet edilerek Genel Müdürlük binasında düzenlenen bayiler toplantısının bu haftaki konukları Samsun bölgesi bayileri oldu.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, ÇAYKUR’un bölge pazarlama müdürlükleri aracılığıyla düzenlediği programlar kapsamında Samsun bölgesi bayileriyle ÇAYKUR Genel Müdürlüğünde bir araya geldi.

caykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-samsun-bolgesi-bayileriyle-bir-araya-geldi-1.jpg

2018 yılı verileri ile 2019 yılının ilk 8 ayının değerlendirildiği toplantıda ayrıca 2019 ve 2020’ye dair yeni hedefler görüşüldü. Satış rakamlarının yukarıya taşınması ve pazar payının artırılması için bayilerin görüş ve önerileri alındı.

Samimi bir ortamda karşılıklı soru ve cevaplarla devam eden toplantıda, ÇAYKUR ürünlerinin satışı noktasında bayilerin çok önemli bir role sahip olduklarını belirten Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, satışların son 20 yılın üzerine seyretmesi dolayısıyla bayilere gösterdikleri performans ve başarıdan dolayı tebrik ve teşekkürlerini iletti.

caykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-samsun-bolgesi-bayileriyle-bir-araya-geldi-2.jpg

Bayiler ise ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’e bayilere gösterdiği ilgi ve alaka ile samimiyeti dolayısıyla teşekkür etti.

Bayi toplantıları gelecek hafta içerisinde İzmir ve İstanbul bölge bayilerinin, sonraki hafta ise Ankara bölgesi bayilerinin Rize’de gerçekleştirilecek toplantıları ile devam edecek.

caykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-samsun-bolgesi-bayileriyle-bir-araya-geldi.jpg