Çaykara´da Hafta İçi Eğitim Hafta Sonu Spor ve Sosyal Etkinlik

Çaykara´da Hafta İçi Eğitim Hafta Sonu Spor ve Sosyal Etkinlik

Akademik Başarı anlamında Trabzon İlimizde senelerdir zirvede yer alan Çaykara İlçemiz Sosyal ve Kültürel aktiviteleri ile de Işık Saçmaya devam ediyor.

ÇAYKARA´DA HAFTA İÇİ EĞİTİM HAFTA SONU SPOR VE SOSYAL ETKİNLİK

Akademik Başarı anlamında Trabzon İlimizde senelerdir zirvede yer alan Çaykara İlçemiz Sosyal ve Kültürel aktiviteleri  ile de Işık Saçmaya devam ediyor.

Çaykara İlçemizde bulunan Tüm Okullarımızın Işıkları sabahın yedisinde yanıyor,akşamın dokuzuna kadar da yanmaya devam ediyor.

/resimler/2019-12/9/1216265404553.jpg

Normal Ders Saatlerinin dışında MEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında Öğrencilerimiz hem geleceğe hem de Merkezi Sistem Sınavlarına hazırlanıyor.

Sadece Akademik başarı mı?Tabi ki hayır.Çaykara İlçemizde bulunan her okulumuzda Öğrencilerimizin hem Sosyal ve Kültürel Yönden gelişimini sağlamak hem de dinlenmelerine imkan tanımak anlamında birbirinden zengin etkinlik ve organizasyonlar gerçekleştiriliyor.

HAFTA SONU SPOR VE SOSYAL ETKİNLİK

Cuma akşamı Eğitim bitmi,yor Çaykara İlçemizde.Hafta sonları da bütün okullarımız açık?Ve de bütün okullarımızın kaloriferleri 7/24 yanıyor Çaykara İlçemizde.

/resimler/2019-12/9/1216499467652.jpg

Bir yandan Kurslar,ETÜTLER ve Deneme Sınavları devam ederken bir yandan da Sosyal ve Kültürel Faaliyetler devam ediyor Çaykara İlçemizde.

7-8 Aralık Cumartesi ve Pazar Günleri iki farklı Organizasyon gerçekleştirildi Çaykara İlçemizde.

İlçe Merkezinde Kurslara devam eden ve Yurtlarda kalan Öğrencilerimizin bir bölümü Çaykara İlçe Stadyumunda bir Bölümü ise Dernekpazarı Gençlik Merkezimizde Sportif etkinliklere katılarak bir haftalık yorgunluklarını atmış oldular.

Futbol oynayacak olanlar,koşmayı ve yürümeyi sevenler Çaykara İlçe Stadyumunda kaldılar.Voleybol,Hentbol,Basketbol gibi oyunlardan hoşlanan Öğrencilerimiz ise soluğu Dernekpazarı Gençlik Merkezinde aldılar.

DERNEKPAZARI GENÇLİK MERKEZİ

Çağdaş Tasarımı,modern yapısı zengin spor altyapısı ile Dernekpazarı Gençlik Merkezi Öğrencilerimiz için Işık olmaya devam ediyor.

/resimler/2019-12/9/1217155561854.jpg

Aynı anda bir çok Spor dalının bir arada yapılabildiği Dernekpazarı Gençlik Merkezini Öğrencilerimizin Hizmetine kazandıran Yöneticilerimize teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyoruz.

FATMA YEREKABAN SİNEMAYA

Fatma Yerekaban Kız Öğrenci Yurdumuzda Konaklayan Öğrencilerimiz ise Hafta sonu Trabzon´da Sinemeya  giderek Sınav Yorgunluklarını üzerlerinden atmaya çalıştılar.

/resimler/2019-12/9/1217377437196.jpg

Öğrencilerimiz kendileri için temin edilen Minibüsler ile Trabzon´a giderek hem güzel bir gün geçirdiler hem de sinema keyfi yaparak Sınav Yorgunluklarını üzerlerinden atmış oldular.



İlginizi Çekebilir