ÇAYKARA´DA EĞİTİMDE NÖBET DEĞİŞİMİ

ÇAYKARA´DA EĞİTİMDE NÖBET DEĞİŞİMİ

ÇAYKARA´DA EĞİTİMDE NÖBET DEĞİŞİMİ

Eğitimde Lider İlçe Çaykara İlçemizde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlamasına kısa bir süre kala Tayini çıkan öğretmenler Çaykara İlçemize veda ederken İlçemize yeni atanan öğretmenlerimiz ise okullarımızda görevlerine başladılar.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Organizasyonu ile Çaykara İlçemizden ayrılacak öğretmenler ile Çaykara İlçemizde göreve başlayan Öğretmenler Uzungöl´de bir araya geldiler.

/resimler/2019-9/5/2056160347659.jpg

İlçemizden ayrılan Öğretmenlere Çaykara İlçemiz adına hizmetlerinden dolayı teşekkür etme,Göreve Yeni başlayacak Öğretmenlere ise  İlçemize hoş geldiniz demek ve Çaykara İlçemiz ile kaynaşmalarını sağlamak amacı ile gerçekleştirilen Organizasyon yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Öğretmenleri Uğurlama ve Karşılama Törenine  Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe milli Eğitim Şube müdürleri İrfan Topal ve Erdoğan Karakaş ile Kurum Müdürleri ve Öğretmenler katıldılar.

MÜDÜR ÇAMURALİ-EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Çaykara İlçemizden ayrılacak olan Öğretmenlerimize İlçemize ve öğrencilerimize vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Çaykara İlçemizde Eğitim Camiası olarak birbirine sımsıkı kenetlenen mükemmel bir aile ortamı oluşturduklarını İlçemizden ayrılacak olan öğretmenlerimizin de bu ailenin çok kıymetli birer parçası olduğunu sözlerine ekledi.

İlçemizden ayrılacak Öğretmenlerimizin Çaykara İlçemizdeki Mükemmel Çalışma sistemini yeni okullarına da taşıyacaklarını ifade eden İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Çamurali bu öğretmenlerimizin çok uzun seneler Ülkemizin Eğitim Sistemine ve öğrencilerimize hizmet sunacaklarını sözlerine ekledi.

/resimler/2019-9/5/2056514410791.jpg

Çaykara İlçemizde göreve yeni başlayan Öğretmen arkadaşlarımıza Hayırlı olsun dileklerini ileten ve Görevlerinde başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Öğretmenlerimizin Çaykara Eğitim Modeline kısa sürede uyum sağlayacaklarını ve de uzun seneler Çaykara İlçemize hizmet vereceklerini sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK-ÇAYKARA EĞİTİMDE LİDER BİR İLÇE

Çaykara İlçemizin Eğitimde Lider ve farklı bir İlçe olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara belediye Başkanı olarak İlçemizin Eğitim Öğretimdeki başarısından her zaman gurur duyduğunu sözlerine ekledi.

/resimler/2019-9/5/2057210192638.jpg

İlçemizde Eğitim Öğretimde elde edilen bu başarının önce Kurum yöneticilerine sonrasında Öğretmenlere ait olduğunu ve de Öğretmenlerimizin çocuklarımızın üzerlerinde çok büyük emeklerinin bulunduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi tok Çaykara İlçemizde Öğrencilerimizin üzerinde çok büyük emekleri olan ve bu gün itibarı ile İlçemizden ayrılacak olan Fedakar Öğretmen Arkadaşlarımıza Çaykara İlçesi adına teşekkür etti.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-EN ÖNEMLİ KONU EĞİTİM

Bir Toplumun Geleceğe umut ile bakabilmesi için önem vermesi gereken en önemli konunun Eğitim olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Eğitime önem veren Toplumların Toplumsal Refah seviyelerinin de son derece yüksek olduğunu sözlerine ekledi.

/resimler/2019-9/5/2057423005719.jpg

Çaykara İlçemizde göreve başlamadan önce İlçemizin Eğitim Öğretimdeki başarısından haberdar olduğunu ifade edrek konuşmasına devam eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem İlçemizde göreve başladıktan sonra Okul Yöneticilerimizin,Öğretmenlerimizin,velilerimizin ve de Öğrencilerimizin e ele vererek ne kadar uyum içinde çalıştıklarına defalarca tanıklık ettiğini ve de bu durumun kendisini fazlası ile mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

İlçemizden ayrılacak olan Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür eden ve yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara İlçemizde Görevlerine yeni başlayan öğretmen arkadaşlarımıza da Görevlerinde başarılar diledi.

GÖREVE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK

Törenin ardından Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi tok tarafından Çaykara İlçemizde göreve yeni başlayan Öğretmenlerimize Çiçek Takdimi gerçekleştirildi.

AYRILAN ÖĞRETMENLERE PLAKET

Törenin ardından Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi tok tarafından Çaykara İlçemizde  görev yaptıktan sonra ayrılan öğretmenlerimize plaket takdimi gerçekleştirildi

İşte Çaykara İlçemizden Ayrılan Öğretmenlerimiz:

1-Süleyman Fehmi Yakın

2-Fatmanur Vardar

3-Neslihan Tosun

4-Osman Kara

5-Erinç Şen

6-Özlem Bayram

7-Ulaş Bayram

8-Gülşah Manav Uğurlu

9-Bayram Ergin

10-Havva Ergin

11-Mücahit Yeşilçiçek

12-Meltem Hacımelikoğlu

13-Gülsüm Gökçe Altuntaş

14-Mecnun Dil

15-Ayşegül Gümüş

16-Sema Kanacı

17-Arzu Turan.



İlginizi Çekebilir