Çaykara İmam Hatip´te Kuşaklar Buluşuyor

Çaykara İmam Hatip´te Kuşaklar Buluşuyor

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Kurban Bayramında Çaykara´da bir araya geliyor

35 SENELİK BULUŞMA BAYRAMDA GERÇEKLEŞİYOR

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Kurban Bayramında Çaykara´da bir araya geliyor

Başta Çaykara ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere İlçemizdeki İmam Hatip Lisesinden Mezun Olan öğrenciler Kurban Bayramının 4. Günü olan 14 Ağustos Çarşamba Günü Saat 10.00´da Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde buluşuyor

/resimler/2019-8/7/1235306058242.jpg

1984 Yılından Günümüze kadar 35 Senelik Mezunların buluşmalarına ev sahipliği yapacak olan Büyük Buluşmanın yoğun bir katılım ile gerçekleşmesi bekleniyor

Gazetede Yayınlanan Haberimizin Tüm Mezunlara Bir Davetiye Niteliği taşıdığını ifade eden Organizasyon Komitesi Haberi okuyan İmam Hatip Lisesi Mezunu Tüm Gönül Dostlarını bu Büyük Buluşmada yanlarında görmeyi ve Bayram Coşkusunu birlikte yaşamayı arzu ettiklerini ifade ettiler.

ÇAMURALİ-BAYRAM KARDEŞLİK VE YARDIMLAŞMA DEMEKTİR

Kurban Bayramı ve İmam Hatip Mezunlarının buluşması ile ilgili olarak Gazetemize açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Bayramların Kardeşlik,birlik,beraberlik ve paylaşma anlamı taşıdığını ifade etti.

Kurban Bayramı dolayısı ile Tüm İmam Hatip Lisesi Mezunları ile buluşmayı hedeflediklerini ifade eden Ahmet Çamurali Kurban Bayramının 4. Günü olan 14 Ağustos 2019 Çarşamba Günü 1984 Yılından bu yana bu okulumuzdan mezun olan Tüm Gönül Dostlarını saat 10.00´da Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesindeki Büyük Buluşmaya beklediklerini ifade etti.

/resimler/2019-8/7/1235488588733.jpg

2019 Yılı Mezunlarının da bu buluşmada yerlerini alacaklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali  Büyük Buluşmada 1984 Yılşından Günümüze 35 Kuşağı buluşturmanın mutluluğunu yaşayacaklarını sözlerine ekled.

Eski kuşakların tecrübe,bilgi ve birikimlerini yeni kuşaklara aktaracaklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali yeni kuşakların ise heyecanlarını tecrübe ile birleştirerek geleceğe daha emin adımlar ile yürüyeceklerini sözlerine ekledi.

Çaykara Halkımızın,Ülkemizin ve Tüm İslam aleminin Kurban Bayramlarını da tebrik eden Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Kurban Bayramı ile ilgili Duygularını şu şekilde ifade etti.

Gönüllerimizi sevginin, saygının, hoşgörünün, merhametin, yardımlaşmanın, barış ve kardeşliğin ışıklarıyla aydınlatan bayramlarımız, aynı zamanda iyilik ve güzelliklere açılan birer kapıdır. Özünde var olan yakınlaşma, paylaşma, yardımlaşma ve kardeşlik duyguları ile hayatımızın çepeçevre kuşatan ?Kurban Bayramı? bize insanlık adına güzellikleri yaşatan bu bayramlarımızdan birisidir. Her yönüyle yakınlaşma, kavuşma, sevinç ve mutluluk günlerimizden olan Kurban  Bayramınızı ?kendimiz, ailemiz, içinde yaşadığımız toplum ve insanlığın huzur ve mutluluğuna mutluluk katması arzusuyla ve en içten duygularımla tebrik eder; İlçemiz, ülkemiz, milletimiz, insanlık ve tüm eğitim camiamız için "sevgiye, dostluğa, barışa, birlik-beraberliğe ve huzura" vesile olmasını dilerim

 



İlginizi Çekebilir