Çaykara İftarda Bir Araya Geliyor

Çaykara İftarda Bir Araya Geliyor

Her Ramazan Ayında Geleneksel olarak Çaykara Belediyesi ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ortak olarak gerçekleştirilen Ramazan Ayı İftar Buluşması 2 Haziran Pazar Akşamı gerçekleştirilecek.

ÇAYKARA İFTARDA BİR ARAYA GELİYOR

Her Ramazan Ayında Geleneksel olarak Çaykara Belediyesi ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ortak olarak gerçekleştirilen Ramazan Ayı İftar Buluşması  2 Haziran Pazar Akşamı gerçekleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Çaykara´lı Hemşerimiz Murat Zorluoğlu ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından gerçekleştirilecek olan İftar yemeğine tüm Çaykara Halkımızı davet ediyoruz.

Çaykara Merkez Camiinin ön kısmında bulunan Ana Caddede gerçekleştirilecek olan İftar Yemeğine Çaykara Halkımızın yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor.

BAŞKAN TOK-TÜM ÇAYKARA HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ

Mübarek  Ramazan Ayının birlik,beraberlik ve de kardeşlik ayı olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Ramazan ayının son günlerini İdrak Ettiğimiz bu günlerde İftar Yemeğinde Çaykara Halkı ile bir araya gelerek hem Ramazan Bereketini hem de Bayram Coşkusunu bir arada yaşamak istediklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2019-5/31/1717508573870.jpg

Çaykara insanımızın paylaşma ve birlikte hareket etme konusunda örnek ve farklı insanlar olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok her zaman ve her ortamda olduğu gibi Pazar Akşamı gerçekleştireceği iftar yemeğinde de Tüm Çaykara´lı Hemşerilerimizi yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Haberimizin aynı zamanda Yüreği Çaykara sevdası ile atan Tüm Hemşehrilerimize bir davet niteliğinde olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu anlamlı gecede Tüm Çaykara´lı Hemşehrilerimiz ile birlikte coşku içinde İftar açmak istediklerini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara İftarda Araya Geliyor

İlginizi Çekebilir