Çaykara Gençlik ve Spor´dan Etkinlik Yağmuru

Çaykara Gençlik ve Spor´dan Etkinlik Yağmuru

Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü tarafından okullarımıza yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

Gençlik ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü tarafından okullarımıza yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

Göreve başladığı günden bu yana Çaykara İlçemizde bir çok etkinliği büyük bir başarı ile gerçekleştiren Çaykara Gençlik Ve spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında olduğu gibi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında da birbirinden zengin etkinlikler ile İlçemizdeki öğrencilerimizin gelişmesine katkıda bulunuyor.

MÜDÜR KURT-ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİM HER ŞEYİMİZ

Çaykara İlçemizde Akademik Başarının zaten yüksek olduğunu öğrencilerimizin Sosyal ve de Kültürel anlamda da kendilerini yetiştirebilmeleri için Gençlik Ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü olarak yoğun bir tempo ile çalıştıklarını anımsatan İlçe Müdürü Yusuf Kurt Eğitim Öğretim yılı boyunca hem İlçe Bazında hem de İl bazında düzenledikleri çeşitli organizasyonlar ile öğrencilerimizin sosyal yönden kendilerini geliştirmelerini sağladıklarını sözlerine ekledi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak her zaman okullarımızın ve de öğrencilerimiz  için Proje üretmeye devam edeceklerini ifade eden Müdür Yusuf Kurt Öğrencilerimizin her spor dalında kendilerini yetiştirebilmeleri için bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 /resimler/2019-10/10/1836097460952.jpg

İLKOKULLAR YÜZME KURSUNDA

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Kurt´un refakatinde Çaykara İlçemizdeki İlkokullarımızın 3 ve 4. Sınıflarında okuyan öğrencilerimize Of Kapalı Yüzme Havuzunda Yüzme Eğitimi  veriliyor.

Yüzme dersleri için Her Okulumuz için farklı bir gün ayrılırken  İlk yüzme dersi ise 10 Ekim 2019 Perşembe günü Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu öğrencilerine verildi.

/resimler/2019-10/10/1836478399126.jpg

Yüzme Kursunda İlkokul Öğrencilerimize Profesyonel Yüzme Hocası Hasan Tayran tarafından yüzme dersleri veriliyor.

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ HAFTA SONU

Çaykara İlçemizde bulunan Lise Öğrencilerimize ise her Pazar Günü saat 13.00-16.00 saatleri arasında değişik branşlarda spor yapma imkanı sunuluyor.

ERKEKLER ÇAYKARA İLÇE STADYUMUNDA

İlçemizdeki Liselerimizde okuyan erkek öğrencilerimize Çaykara İlçe Stadyumunda değişik branşlarda Spor Eğitimi veriliyor.

/resimler/2019-10/10/1838069338157.jpg

Futbol,Atletizm,Doğa Yürüyüşü gibi değişik branşlarda eğitim verilen gençlerimizin bu etkinlik yolu ile hem dinlenmeleri sağlanıyor hem de Spor alanındaki ilgileri keşfedilmeye çalışılıyor.

KIZLAR DERNEKPAZARI GENÇLİK MERKEZİNDE

İlçemizdeki Liselerimizde okuyan Kız  öğrencilerimize Dernekpazarı Gençlik Merkezinde  değişik branşlarda Spor Eğitimi veriliyor.

/resimler/2019-10/10/1838267151080.jpg

Masa Tenisi,Satranç,Voleybol,Basketbol,Hentbol gibi çeşitli Branşlarda Eğitim verilen gençlerimizin bu etkinlik yolu ile hem dinlenmeleri sağlanıyor hem de Spor alanındaki ilgileri keşfedilmeye çalışılıyor.

Haber: Hilmi Kanık

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir