Çaykara Bayramlaştı

Çaykara Bayramlaştı

Ramazan Ayının bitmesi ile birlikte Tüm Ülkemizde yaşanan Ramazan Ayı Bayramı Çaykara İlçemizde de Coşku ile yaşanmaya başladı.

ÇAYKARA BAYRAMLAŞTI

Ramazan Ayının bitmesi ile birlikte Tüm Ülkemizde yaşanan Ramazan Ayı Bayramı Çaykara İlçemizde de Coşku ile yaşanmaya başladı.

Sabah Saatlerinde Bayram Namazının ardından Çaykara Merkezde bulunan ÇAYKARA PARK´ta Bayramlaşma Töreni gerçekleşti.

/resimler/2019-6/4/1112474014072.jpg

Bayramlaşma Törenine Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Müftüsü Abdurrahman Koç,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz,Garnizon Komutanı Aybars Hayta,Çaykara Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi İsmail Satılmış,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ile MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz katıldılar.

Halkımız ile Bayramlaşan Protokol Üyeleri daha sonra ise Çaykara Halkımız ile sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-BAYRAM BULUŞMA VE KARDEŞLİK DEMEKTİR

Bayramların insanları birleştiren ve de bir araya getiren en önemli ve özel günler olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara İlçesi olarak Huzur İçerisinde İfa Edilen Ramazan ayının ardından Bayrama ulaşmanının huzurunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

/resimler/2019-6/4/1114234172151.jpg

Çaykara İlçesinin Çok Farklı ve de özel bir İlçe olduğun u ifade eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem yaklaşık olarak 8 aydır görev yapmakta olduğu Çaykara İlçemizde insanlarımızın sıcak kanlılığı,Milli ve Manevi Değerlere vermiş oldukları önem ile ne kadar farklı bir İlçe olduğpuna tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK-BAYRAM KAYNAŞMAK DEMEKTİR

Bayramın birinci gününde Bayram Namazının hemen ardından Çaykara Halkımız ile bir araya gelmenin ve Bayramlaşmanın  mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok her zaman özel ve farklı olan Çaykara İnsanının Bayram Sabahı da hem Bayram Namazına hem de gerçekleştirmiş oldukları Bayramlaşma Merasimine göstermiş oldukları yoğun ilgi ile farkını bir kere daha ortaya koyduğunu sözlerine ekledi.

/resimler/2019-6/4/1114489953926.jpg



Anahtar Kelimeler: Çaykara Bayramlaştı

İlginizi Çekebilir