ÇAYBAŞI KENT MEYDANI İHALEYE ÇIKIYOR

Yaşam 28.04.2017 - 17:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3418+ kez okundu.
 

ÇAYBAŞI KENT MEYDANI İHALEYE ÇIKIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı ilçesine farklı bir görünüm kazandıracak, modern bir kent meydanı yapacaklarının müjdesini verdi.

120 GÜNDE TAMAMLANACAK   Çaybaşı Kent Meydanı’nın 10 Mayıs 2017 tarihinde ihale edileceğini belirten Başkan Enver Yılmaz, meydanla ilgili çalışmaların yer tesliminden itibaren 120 günde tamamlanacağını söyledi.   PROJE ALANI 5 BİN 375 M2   Başkan Yılmaz, kent meydanının 5 bin 375 m2 alan üzerine projelendirildiğini ifade ederek, “Çaybaşı Kent Meydanı’nın toplam proje alanı 5 bin 375 m2 olacak. Proje kapsamında, alanın kot sorununu çözmek için istinat duvarı ve üzerine de ferforje korkuluk yapmayı planlıyoruz. Duvarın üst kotunda bulunan türbeyi projesine göre yenileyerek, o kısma 3 adet de kamelya yerleştireceğiz. Meydanda uygun yerlere ahşap saksılı oturma birimleri ve aydınlatma elemanları gibi peyzaj donatı elemanları yerleştirip, sert zemini baskı beton olarak yapacağız. Meydanın hemen yanında bulunan okul bahçesine de tek pota basketbol sahası ve Atatürk büstü yerleştirerek, bahçenin meydanla bütünleşmesini sağlayacağız” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı ilçesine farklı bir görünüm kazandıracak, modern bir kent meydanı yapacaklarının müjdesini verdi.

120 GÜNDE TAMAMLANACAK

 

Çaybaşı Kent Meydanı’nın 10 Mayıs 2017 tarihinde ihale edileceğini belirten Başkan Enver Yılmaz, meydanla ilgili çalışmaların yer tesliminden itibaren 120 günde tamamlanacağını söyledi.

 

PROJE ALANI 5 BİN 375 M2

 

Başkan Yılmaz, kent meydanının 5 bin 375 m2 alan üzerine projelendirildiğini ifade ederek, “Çaybaşı Kent Meydanı’nın toplam proje alanı 5 bin 375 m2 olacak. Proje kapsamında, alanın kot sorununu çözmek için istinat duvarı ve üzerine de ferforje korkuluk yapmayı planlıyoruz. Duvarın üst kotunda bulunan türbeyi projesine göre yenileyerek, o kısma 3 adet de kamelya yerleştireceğiz. Meydanda uygun yerlere ahşap saksılı oturma birimleri ve aydınlatma elemanları gibi peyzaj donatı elemanları yerleştirip, sert zemini baskı beton olarak yapacağız. Meydanın hemen yanında bulunan okul bahçesine de tek pota basketbol sahası ve Atatürk büstü yerleştirerek, bahçenin meydanla bütünleşmesini sağlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.