ÇAY BAHÇESİ’NİN YENİ İŞLETMECİSİ GEREKSAN OLDU

featured

Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan mülkiyeti Gerede Belediyesine ait çay bahçesi yeni işletmecisini belirledi. Üç firmanın teklif vererek katılım sağladığı İhaleyi Gereksan A.Ş. firması 9 bin 50 TL fiyat ile almaya hak kazandı.

Gerede’de bulunan ekmek fabrikalarının birleşimi ile kurulan ve başarıları ile adından sıkça söz ettiren Gereksan A.Ş. firması, çay bahçesinin 3 yıllığına yeni işletmecisi olmaya hak kazandı.

Gerede Belediye Başkanlığı Mülkiyeti Gerede Belediyesine ait, Kitirler Mahallesi Atatürk Bulvarı Üst Yol adresinde kayıtlı 1.283,60 m2 arsa alanı bulunan Cumhuriyet Meydanı Çay Bahçesini 3 yıllığına 36 ay süre ile kiralama ihalesine çıktı.

22 Kasım 2018 Perşembe günü saat 14:00 da yapılan ihale için son başvuru tarihide 22 Kasım 2018 Perşembe günü saat 14:00 olarak belirlenmişti. Tahmini bedeli aylık KDV hariç 6 bin 750 TL olarak belirlenen ihaleyi Gereksan A.Ş. firması 9 bin 50 TL fiyat ile almaya hak kazandı.

Belediye ihale komisyonu tarafından yapılacak olan değerlendirmenin ardından ihaleyi kazanan Gereksan A.Ş. firması çay bahçesinin yeni işletmecisi olacak.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇAY BAHÇESİ’NİN YENİ İŞLETMECİSİ GEREKSAN OLDU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir