GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÇAVUŞOĞLU İSTİFA EDİYOR, YENİ ÜYE KİM ?

ÇAVUŞOĞLU İSTİFA EDİYOR, YENİ ÜYE KİM ?

Tarih 28 Nisan 2017, 21:41 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL HABER- -Çavuşoğlu istifa ediyor, peki yerine kim geliyor?


30 Mart 2014 belediye seçimlerinde AKP’den Giresun Belediye meclis üyesi seçildikten sonra şimdilerde hakim olmaya hak kazanan Av. Behice Çavuşoğlu’nun görevinden istifa etmesi bekleniyor.

KARAKAŞ ASİL ÜYE OLUYOR

Çavuşoğlu’nun büyük ihtimalle Eylül 2017’de hakim olarak atanmasını beklemeden meclis üyeliğinden istifa edeceği değerlendirmesi yapılırken yerine ise 1. yedek meclis üyesi adayı Mehmet Karakaş'ın gelmesi netleşti.

2014 mahalli seçimlerinde AKP’nin Giresun belediye meclis üyesi listesinde 13. sırada yer alarak seçimi kazanamayan Mehmet Karakaş‘ın Çavuşoğlu’nun istifasından sonra asil üye olarak mazbatasını aldıktan sonra görevine başlayacağı öğrenildi.

Bilindiği gibi 2014 yerel seçimlerinde CHP'den 17, AKP'den ise 12 isim meclise girmeye hak kazanmıştı. MHP'de iki isimle temsil hakkı elde etmişti.

Bu haber 2476 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 yıllık süre zarfında belediyenin b...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi