Haberler

Çav Bella Klibiyle Gündeme Gelen Hilal Cebeci: Türkiye'de Sol Bitmiş

Güncelleme:

İtalya'da faşizme karşı direniş marşı olarak bilinen "Bella Ciao" (Çav Bella) şarkısını söyleyerek klip çeken Hilal Cebeci, eleştiriler için "Türkiye'de sol bitmiş" dedi.

Hilal Cebeci, "Bella Ciao" (Çav Bella) şarkısına klip çekti! Klip yayınlanır yayınlanmaz olay oldu! Sosyal medyada özellikle sol kesim tarafından eleştirilen Hilal Cebeci açıklama üstüne açıklama yaptı. Cebeci son açıklamasında " Türkiye'de sol bitmiş" dedi.

"ÜLKEMİZDE SOL BİTMİŞ ARKADAŞLAR"

Cebeci son açıklamasında "Türkiye'de sol bitmiş" dedi ve şunları söyledi: "Ülkemizde sol bitmiş arkadaşlar; devrimcilik sol görüş gerçekten bitmiş. Şimdi anlıyorum ki yıllarca sol görüş neden bu kadar başarısız çünkü gerçekten sadece konuşuyorlar bir solcu olarak çok üzülüyorum. Devrimci insanların uğraşması gereken çok önemli şeyler vardır.

Çav Bella Klibiyle Gündeme Gelen Hilal Cebeci: Türkiye'de Sol Bitmiş

"DEVRİMCİLİK DEMEK ÖZGÜRLÜK DEMEK"

Yani bu klip en son uğraşılacak şey. Bir şarkıcı olarak istediğim şarkıyı istediğim tarzda söyleme özgürlüğüm var bunu en çok devrimciler bilir. Devrimcilik demek özgürlük demektir. Yok dans etmişim bir direniş şarkısında dans edilir miymiş şuymuş buymuş! Çok daha ciddi sorunlarımız var!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hilal Cebeci Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

VATAN53:

rabbime teslim ol. imana gel derim. sen çıplak doğdun diye mi. bu kadar açılıp saçılmaktasın bre kadın bozuntusu.

15
32
yanıtYanıtla
Aslı:

SONUNDA PAPAZI SERBEST BIRAKACAĞINIZ BELLİYDİ ZATEN. SİZDE BİLİYORDUNUZ TUTAMAYACAĞINIZI. PEKİ NEDEN ARTİSTLİK YAPDINIZDA EKONMİYİ BAŞ AŞAĞI ETDİNİZ.

22
9
yanıtYanıtla
gereksizkarı:

diren hilal arkandayımmm

21
5
yanıtYanıtla
imPARAtör:

sağını solunu bilmez hangi devirde yaşıyosun sen . son olarak fok balıkları çok yalnız.

7
15
yanıtYanıtla
fenerbahçeliler:

solcu bir esnaftan bişey almak istedim bana değerinin tam 6 kati para çekti önceden solculari delikanli bilirdim ama artik istanbulda yaşayan solcularin hepsi suriyeli gibi takiliyor alayi leş nerde o eski sağlam delikanli solcular

6
14
yanıtYanıtla
Bulgur plavı ayran:

Gülermisin ağlarmısın?Sol nedir diye bi sorsan alakasız cevap vereceğinden eminim, sol ve solculuk bi kavram olarak bu ülke siyasetinde yer aldı, solcular derken onu oluşturan ve savunan kesimin yaşantısı hiçde sol düşünceye uygun olmadığını herkes gördü. Sosyal adalet diye tarif edilen solun temsilcileri iş kendilerine geldimi, ne lüks ünden nede yaşantısından ödün vermedi verecek gibide görünmüyor, sol böylede sağ nasıl peki, onlar şuan din satıp para kazanmakla meşgul, bırak soldan bahsetmeyi sen

18
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

SOLU BOŞVER HİLAL ABLA. . ÇOK ESKİ FOTOĞRAFLARIN YAYINLANDIĞINA ESAS SEN BİTMİŞSİN. . GAVURLARIN DEYİMİ İLE BUNDAN SONRA ''MİLF'' KATEGORİSİNDE İŞ YAPMAYA DEVAM ET. . .

14
0
yanıtYanıtla
İLHAN TANRIDAĞI:

BEN KIBLESİZ VE VATANSIZLIĞI TÜRKLÜĞE TERCİH EDEN SOLDAN NEFRET EDİYORUM BÜYÜK KISMI MAALESEF KRİPTO

5
8
yanıtYanıtla
Sakaryalı:

Arkadaşlar 40 yaşındayım devrim kelimesini hâlâ anlayamadım. Bunlar neyi devirip ne dikiyorlar bilen varsa izah etsin aydınlanalım

11
1
yanıtYanıtla
papaz uctu lan:

önemli birsey degil sen aynen devam et bilmeden bos ver lan bilsen ne olur bilmesen ne olur bundan sonra bir 40 sene dahami yasiyan. ki

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title