İlçedeki vatandaşların istek ve taleplerini öncelikli çalışmaları arasına alan Başkan Mesut Üner, İhsaniyeli vatandaşların sesine kulak vererek uzun yıllardır mahallelerine istediği köprünün yapım aşamasına gelmesini sağladı. Üner’in Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda İstanbul Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü köprü yapımına başladı.

 
 

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Üner, çalışmalar hakkında bilgi alarak yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizler için son derece önemlidir. Konunun üzerinde hassasiyetle durarak İhsaniye Mahallemizin ihtiyacı olan köprünün yapımına başlanmasını sağladık. Yapılan köprü ile dar olan ve tehlike arz eden bölgenin daha güvenli bir hale getirilmesini sağlıyoruz. Karayolları Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyor vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun dileklerimizi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

 

İhsaniye Mahallesi İstanbul Caddesi karayolu üzerinde bulunan eski köprünün dar olduğunu ve birçok trafik kazasının yaşandığını belirten vatandaşlar Başkan Mesut Üner’e göreve gelir gelmez bu sorunun çözüme kavuşması için yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkürlerini sundular.

Senay GÜNCAVAR BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi