Vezirköprü Anadolu Lisesi Pansiyonu PİGEP projesi ile yenilendi.

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.04.2024 - 21:54, Güncelleme: 18.04.2024 - 21:54 1868 kez okundu.
 

Vezirköprü Anadolu Lisesi Pansiyonu PİGEP projesi ile yenilendi.

2023 Yılı Pansiyonları İyileştirme ve Geliştirme Projesi kapsamına dâhil olan Vezirköprü Anadolu Lisesi Pansiyonu yenilendi.
Proje kapsamında okulda, öğrenci odaları, yemekhane, mescit ve pansiyon girişi yenilenirken, resim atölyesi, müzik sınıfı, bilim atölyesi, dinlenme köşeleri, kütüphane, akıl ve zekâ oyunları odaları ve yeni etüt salonları oluşturularak öğrencilere kendilerini geliştirebilecekleri, güzel vakit geçirebilecekleri ders çalışabilecekleri yeni alanlar oluşturuldu.   Vezirköprü Anadolu Lisesi okul müdürü Mehmet Çam ;  “2023 yılında dâhil olduğumuz Pansiyonları İyileştirme ve Geliştirme Projesi (PİGEP) Samsun’da projenin uygulandığı ilk ve tek okuluz. Bu projeyi okulumuza kazandırmanın sevincini yaşıyoruz.  Bu kapsamda bakanlığımız ilgili birim amirlerimize teşekkür ederiz. Gayemiz ailelerinden uzakta yaşayan öğrencilerimizi bir nebze de olsa ev ortamına kavuşmalarını sağlamak hatta bazı alanlarda evlerinde dahi olmayan imkânları öğrencilerimize sunmaktır. Bu proje kapsamında okulumuza güzel bir ödenek aldık ve öğrenci odalarını laminant yaptırdık ve her odaya halı aldık, öğrenci dolaplarımızı genç odası dolabı şeklinde dolaplarla değiştirdik, yemekhanemizi yeniledik, yeni yaşam alanları oluşturarak öğrencilerimizin vakitlerini daha güzel geçirebilmelerini sağlamaya çalıştık. Pansiyonumuza yeni aldığımız bütün masa dolap sandalye vs gibi mobilyaların tamamını elektrik tesisat işlerimizi ilçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde yapıldı. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürümüz Fazıl Gezer’e ve ilgili öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve İlçe Kaymakamımız Özgür Kaya’ya da teşekkür ederiz. Okul olarak yenilikçi, teknolojik, çağdaş ve öğrenciyi merkeze alan eğitim anlayışımızla kendimizi yenilemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Her şey Vezirköprü gençlerinin daha iyi eğitim –öğretim ortamlarına kavuşmasını sağlamak için” dedi.
2023 Yılı Pansiyonları İyileştirme ve Geliştirme Projesi kapsamına dâhil olan Vezirköprü Anadolu Lisesi Pansiyonu yenilendi.

Proje kapsamında okulda, öğrenci odaları, yemekhane, mescit ve pansiyon girişi yenilenirken, resim atölyesi, müzik sınıfı, bilim atölyesi, dinlenme köşeleri, kütüphane, akıl ve zekâ oyunları odaları ve yeni etüt salonları oluşturularak öğrencilere kendilerini geliştirebilecekleri, güzel vakit geçirebilecekleri ders çalışabilecekleri yeni alanlar oluşturuldu.

 

Vezirköprü Anadolu Lisesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Vezirköprü Anadolu Lisesi okul müdürü Mehmet Çam ;  “2023 yılında dâhil olduğumuz Pansiyonları İyileştirme ve Geliştirme Projesi (PİGEP) Samsun’da projenin uygulandığı ilk ve tek okuluz. Bu projeyi okulumuza kazandırmanın sevincini yaşıyoruz.  Bu kapsamda bakanlığımız ilgili birim amirlerimize teşekkür ederiz. Gayemiz ailelerinden uzakta yaşayan öğrencilerimizi bir nebze de olsa ev ortamına kavuşmalarını sağlamak hatta bazı alanlarda evlerinde dahi olmayan imkânları öğrencilerimize sunmaktır. Bu proje kapsamında okulumuza güzel bir ödenek aldık ve öğrenci odalarını laminant yaptırdık ve her odaya halı aldık, öğrenci dolaplarımızı genç odası dolabı şeklinde dolaplarla değiştirdik, yemekhanemizi yeniledik, yeni yaşam alanları oluşturarak öğrencilerimizin vakitlerini daha güzel geçirebilmelerini sağlamaya çalıştık. Pansiyonumuza yeni aldığımız bütün masa dolap sandalye vs gibi mobilyaların tamamını elektrik tesisat işlerimizi ilçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde yapıldı. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürümüz Fazıl Gezer’e ve ilgili öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve İlçe Kaymakamımız Özgür Kaya’ya da teşekkür ederiz. Okul olarak yenilikçi, teknolojik, çağdaş ve öğrenciyi merkeze alan eğitim anlayışımızla kendimizi yenilemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Her şey Vezirköprü gençlerinin daha iyi eğitim –öğretim ortamlarına kavuşmasını sağlamak için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
MEHMET Çakır
(19.04.2024 02:18 - #1930)
Bizim zamanımızda ki yurtların çok çok ötesinde yapılmış güzel olmuş
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.