ÇARŞAMBALILAR DERNEĞİNDEN ONUR ZİYARETİ

ÇARŞAMBALILAR DERNEĞİNDEN ONUR ZİYARETİ

Çarşambalılar Derneği Yönetim Kurulu Pandemi nedeniyle ertelenen ziyaret programlarını Başkan Sarıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiler.

Çarşambalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan ve Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi. Dr. Turan Bilgin’i makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaretlerle ilgili Dernekten yapılan resmi açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;” Çarşambalılar Derneği Yönetim Kurulu olarak Pandemi nedeniyle ertelemiş olduğumuz ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Hemşerimiz Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduktan sonra aynı gün Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan’ı ziyaret ederek Çarşamba merkez ve köylerine verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine Derneğimiz Yönetim Kurulu ve üyelerimiz adına teşekkür ettik.

Daha sonra Çarşamba Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında; Başhekimimiz Dr. Turan Bilgin ve yardımcılarını ziyaret ederek bu hastalık döneminin başlangıcından şu ana kadar Çarşamba Devlet Hastanesi’nde olan bitenden bilgiler vererek bizleri bilgilendirdiler. Çarşambalılar Derneği Yönetim Kurulu ve üyelerimiz adına başta Çarşamba Kaymakamımız Dç. Dr. Şükrü Yıldırım, İlçe Belediye Başkanımız Av. Halit Doğan ve Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi. Dr. Turan Bilgin olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.