Çarşamba günü defnedilecek

Çarşamba günü defnedilecek

Defin için Almanya´dan gelecek ailesi bekleniyor.

Verdiği yaşam mücadelesi ile toplumsal destek ve sempati toplayan Derya Güneysu Zeren´in vefatı sevenlerini mateme boğdu.

/resimler/2016-8/22/1224430043025.jpg

Tedavi gördüğü İstanbul´da vefat eden Derya Güneysu Zeren(32) başta eşi ve ailesi olmak üzere Bandırma Belediyesi, Bandırma Özel Hastanesi ve Milletvekili Namık Havutça´nın katkıları ile cenaze akşam Bandırma´ya getirilerek özel hastanede morga konuldu.

Derya Güneysu Zeren´in Almanya´da yaşayan kendi ailesinin cenazeye katılabilmesi için defin işlemleri 24 Ağustos Çarşamba gününe bırakıldı.

Derya Güneysu Zeren´in cenazesi 24 Ağustos Çarşamba günü saat 12.00 suları özel hastaneden alınarak Ordu Caddesi eski SSK hastanesi altında bulunan evleri önünde komşularından helallik alması ardından Haydar Çavuş Camiine getirilerek burada öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı ardından ebedi istirahatgahına defnedilecek.

Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi, eş ve dostlarına başsağlığı dileriz.

/resimler/2016-8/22/1225096449802.jpg

Kısa yaşamına büyük dostluklar sığdıran Derya Güneysu Zeren, özellikle kan kanseri mücadele safhasında ortaya koyduğu moral ve motivasyon ile toplumsal sevgi ve sempati toplamıştı. Başta ailesi ve yakın dostları olmak üzere bölgesel yerel yönetimlerce de katkı verilen kan ve ilik nakli kampanyalarına yüzlerce seveni katılmıştı.



Anahtar Kelimeler: Çarşamba günü defnedilecek
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli