Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-11-2019 12:27   Güncelleme : 11-11-2019 12:27

Çarşamba gündüz bakım rehabilitasyon ve aile danışma merkezi açıldı!

Çarşamba Belediyesi ve Ticaret Borsası Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermeye başladı.

Çarşamba gündüz bakım rehabilitasyon ve aile danışma merkezi açıldı!

Engelli bireylere yönelik gündüzlü bakım hizmeti vermek üzere Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Çarşamba Belediyesi ve Ticaret Borsası Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi faaliyetlerine başladı.

Merkezin aktif hale geldiğini belirten Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, “Merkezimizde, engelli bireylere yönelik olarak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS), 1. Kademe okuma-yazma ve el sanatları kurslarını İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte açtık. Kurslardan faydalanabilecek eğitim çağı dışına çıkmış 18 yaş üstü engelli vatandaşlarımız bu hizmetlerimizden faydalanabilir. Merkezin yapımında başta Çarşamba Belediyesi ve Ticaret Borsası olmak üzere emeği geçen herkese vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Bölgede yaşayan engelli bireylerimiz için bu merkezin büyük bir imkan olduğunu düşünüyorum. Engelli bireyi bulunan tüm aileleri merkezimizden istifade etmeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

adminadmin