Haberler

Arjantinli Yıldız Carlos Tevez: Messi'yi Mutlu ve Rahat Hissettiremedik

Güncelleme:

2018 Dünya Kupası sonrasında milli takımda devam edip etmeyeceği merak konusu olan Lionel Messi için Carlos Tevez, "Onu mutlu ve rahat hissettiremedik" dedi.

Arjantinli futbolcu Carlos Tevez, Milli Takım kariyerini sonlandırıp sonlandırmayacağı merakla beklenen Lionel Messi hakkında konuştu.

Messi ile konuştuğunu ve ona ihtiyaçları olduğunu söylediğini belirten Tevez, yıldız futbolcunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"ONU MUTLU VE RAHAT HİSSETTİREMEDİK"

Tevez, Lionel Messi için "Messi'nin kendisini düşünmesi lazım. Kendine uygun bir proje olmazsa ve mutlu hissetmezse Arjantin'i şampiyon yapamaz. Onu mutlu ve rahat hissettiremedik. Messi'ye ihtiyacımız var çünkü Arjantin'in ruhu o. Futbol oynadığı süre boyunca da bunun böyle devam etmesi gerekiyor. Messi'ye dinlenmesini ve rahat olmasını söyledim. İleride de saha içinde ona çok ihtiyacımız olacak." sözlerini kullandı.

Lionel Messi, 2016 yılında Arjantin Milli Takımı'ndan emekli olduğunu açıklamış, ardından devam etme kararı almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Carlos Tevez Lionel Messi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Yorumcu:

Mesai ancak halı saha topçusu olur.

5
11
yanıtYanıtla
Arjantin:

Daha ne yapsınlar Adam takımda kral konumunda Diğer yıldızlara amele muamelesi yaptgınız için başarı gelmez

6
0
yanıtYanıtla
malcolm x:

messi bu saatten sonra ancak kumda oynar.yaş gelmiş 34 daha dünya kupasımı oynayabilir.oynadığı dünya kupalarında meydanda 18 yaşındaki çoçuk sahneye çıktı.yeni star benim yeni nesil starıyım dedi....not:kimden bahsediyorum biliyorsunuz fransanın altın çoçuğu....

3
2
yanıtYanıtla
yener:

Messi ile Maradona kıyaslanıyor, yetmiyor Dünya yıldızı Ronaldo kıyaslanıyor. Gülüyorum sadece ))Ey messi sen kimsin. . .

1
4
yanıtYanıtla
Erhan:

Video çok açıklayıcı olmuş gerçekten.

2
1
yanıtYanıtla
Gelmiş geçmiş en büyük golcü:

MARADONA dır Yaşı 40 tan aşağı olanlar golcü izledim demesinler

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title