Görüş Bildir
Haberler
Cansız Bedeni Bulundu: Bir Kişi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Atlayarak İntihar Etti

Cansız Bedeni Bulundu: Bir Kişi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Atlayarak İntihar Etti

Batuhan
27.01.2020 - 13:26

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde taksiden inen bir kişi, intihar etti. İntihar eden kişinin cansız bedeni sahile çıkartılırken, taksi şoförü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay saat 11.00 sıralarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde meydana geldi. İddiaya göre Kadıköy'den taksiye binen kimliği belirsiz bir kişi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelindiğinde taksiyi durdurdu.

Araçtan inerek boğaza atladı

Araçtan inerek boğaza atladı

Araçtan inen kişi boğaza atladı. İhbar üzerine yönlendirilen Deniz Polisi ve Kıyı Emniyeti ekipleri atlayan kişiyi bulmak için boğazda arama çalışması başlattı.

Cenaze kıyı emniyetine getirildi

Cenaze kıyı emniyetine getirildi

Denizde yapılan aramalar sonucunda intihar eden kişinin cansız bedeni bulundu. İntihar eden kişinin cenazesi Üsküdar Beylerbeyi Kıyı Emniyeti'ne getirildi. Köprü Koruma Amirliği'ne alınan taksi, polis ekipleri tarafından incelendi.

Taksi şoförü ifade verdi

Taksi şoförü ifade verdi

Taksi sürücüsü ise Çengelköy Polis Karakolunda ifade verdi. Köprüden atlayan kişinin cenazesi Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay nedeniyle köprünün Anadolu-Avrupa yönünde kısa süreli trafik yoğunluğu oluşurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tuanas18

böyle şeyler okuyunca içim parçalanıyor. kendimi suçluyorum. keşke onu tanısaydım belki tek bir sözümle hayata tutunurdu diye. ama tanımadığım o kadar çok in... Devamını Gör

Adem Kara

Öyle bir köprümü varmış? Vay amk. Bu arada ülkede orada burada intihar etmek moda oldu sanki. İktidarın bize verdiği en büyük hezimet intiharların normal gör... Devamını Gör

deryabarsan

yazık ya kim bilir ödeyemediği ne borcu, geçindiremediği ne ailesi vardı