Haberler

Canlı Yayında Öğretmene Hakaret Eden Öğrenciler Hakkında Soruşturma Açıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da bir grup öğrenci, canlı yayında nöbetçi öğretmene küfürler savurup sosyal medyada paylaştı. Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sınıfta canlı yayın yaparak ilahi okumaların ardından öğretmene karşı küfürlü konuşmalar yapan bir grup öğrenci için Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İlçedeki bir lisede ders saati dışında çekildiği belirlenen görüntülerle ilgili Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Okul idaresinin, canlı yayını yapan öğrenciyi tespit ettiği ve okulun kamera kayıtlarının incelendiği öğrenildi.

ÖĞRETMENE KÜFÜR ETTİLER

Görüntülerde bir grup öğrencinin sınıfta canlı yayın yaparak ilahi okumalarının ardından başlayan küfürlü konuşmalara engel olmak isteyen nöbetçi öğretmenin öğrencileri sınıftan çıkardığı görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Siverek 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

....:

Pardonda öğretmen napsın? Allah aşkına! Yok imam hatipmişte bilmem ne. Sanki sadece bu olaylar imsm hatipde oluyo. Hadi be ordan!!!!!!! Şimdi Öğretmen el kaldırsa görevden uzaklaştırılacak, bir tık ileri gidelim, ailesi okula gelip öğretmeni çekip vuruyo. Az görmedik öğretmenleri darp eden aileleri onuda geçtik zaten artık öyle bir duruma geldiki öğrenciler öğretmeni dövüyo, daha neler var neler... edep aileden gelir anadan babadan!

16
0
yanıtYanıtla
Mert mertMobil-IOS:

Eee öğretmen iki tokat attı diye öğretmeni dövenlerin eseri budur...

14
0
yanıtYanıtla
RACO:

bunlar öğrenci falan değil okullar serseri yatağı olmuş artık, görünce insanın korktuğu tipler var

9
0
yanıtYanıtla
YUNUS:

öğretmenim az bile yapmış geç kalınmış

8
0
yanıtYanıtla
birisi:

ah eski disiplin olmalı bunlara . . .

7
0
yanıtYanıtla
BİLAL:

vay adi krolar vay

7
0
yanıtYanıtla
ERCAN:

öğretmene kurban olun güngörmemiş ayılar

6
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Amaca yavaş yavaş ulaşılıyor burda kimin haklı olduğunun bir önemi yok eğitimin ülkenin geleceği olan çocukların ne hale geldiği veya getirildiğini sogulayıp düzeltmek için ne yapabiliriz bu konuşulmalı...

6
0
yanıtYanıtla
Doğru söyleyeni naaparlar?:

Ebeveyn kendinde olmayanı (ahlak, saygı, mütevazilik vb. ) çocuğuna veremez. Ortaya ne yazık ki beynini kullanmadan sadece duygularıyla hareket eden bireyler ortaya çıkar. Bu sadece doğu illerimize mahsus bir durum değil. Neredeyse her ilimizde benzer örneklere rastlamak mümkün. Bir yüzyıl sonra her şey çok farklı olacak. . . .

5
0
yanıtYanıtla
birisi:

haaa şimdi bunlara şöyle güzel bi ceza vereceksin bak ondan sonra şu an yerlere düşen öğretmenlik saygısına bir daha zeval geliyor mu. Diğer serserilere ibret-i alem olur da zıvanadan çıkmışlık bir nebze olsun sona erer inşallah.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title