20-Nisan-2024 06:43:07

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
CANKURTARAN’DA CAN PAZARI!

CANKURTARAN’DA CAN PAZARI!

Gerede Cankurtaran mevkiinde dün sabah saatlerinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.

Kaza, dün sabah saat 07:30 sıralarında Gerede Cankurtaran mevkisinde yaşandı. İstanbul’dan Ankara’ya gelen Serkan Pektaş yönetimindeki 16 SOP 70 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kaza sonrası 2 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi ise yaralandı. Kazanın ardından çok sayıda sağlık, AFAD, itfaiye, UMKE ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, otobüsün ön camını kırarak yaralılara müdahale etmeye çalıştı. 23 kişinin bulunduğu otobüste yaralanan 21 kişi ambulanslarla Gerede ve Bolu’daki hastanelere kaldırırken, kazada yaşamını yitiren iki kişinin cesedi otobüs altında sıkıştı. Gerede Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla iki kişinin cenazesi bulunduğu yerden çıkartılarak, Gerede Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölen iki kişinin üzerinden ise kimlik çıkmadı. Kaza nedeniyle sabah saatlerinde otoyolun bir şeridi araç trafiğine kapatıldı. Polis ve Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri, başka kazaların yaşanmasına engel olmak için trafik önlemleri aldı. Kazayla ilgili polis ve jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Cevap bırakın