banner198

Çankırılı Bilal Ay Gaziosmanpaşa'dan Aday

Çankırılı Bilal Ay, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı oldu.

Çankırılı Bilal Ay Gaziosmanpaşa'dan Aday
banner145

Çankırılı Bilal Ay, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı oldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'nın sevilen ve tanınan ismi Çankırılı Bilal Ay, Saadet Partisi'nden Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı oldu. Gerek sokaklarda gerekse sosyal medyada adı sıkça belediye başkanlığı için dillendirilen Ay'ın adaylığı Gaziosmanpaşa'da büyük yankı uyandırdı.

Çankırı diasporasının İstanbul’da bütün uğraşlarına rağmen Çankırılı isimlerin siyaset arenasında söz sahibi olma mücadelesinde partilerin belediye başkanı aday listesine girebilen tek isim Bilal Ay oldu. CHP’den Kadıköy Belediye Başkan aday adayı olan Kadir Gökmen Öğüt’ün adaylık süreci ise halen devam ediyor.

Seçimin Favorisi -

2014 yerel seçimlerinde de aday olan ve partisinin Türkiye'deki en fazla oyunu alan Bilal Ay'ın bu kez seçimlerin favorisi olduğu ve her partiden seçmenin rahatlıkla oyunu alabilecek bir isim olduğu da Gaziosmanpaşalılar tarafından konuşuluyor. Ayrıca ay ilçenin spor kulüpleri tarafından da oldukça seviliyor.

Sevim: Dürüst, Temiz, Çalışan ve İşinin Ehli -

Bilal Ay’ın adaylığını sosyal medya hesabından duyuran Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim mesajında, “Sultan Fatih’in emanetine sahip çıkacak temiz, dürüst, çalışkan ve işinin ehli adaylarımızı açıklamaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Ay: Çankırılıların Desteğini İstiyorum -

Adaylığının açıklanmasının ardından ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay sosyal medya hesabında, “Partim tarafından doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım Gaziosmanpaşa’mıza belediye başkan adayı olarak görevlendirildim. Beni bu göreve layık gören büyüklerime teşekkür ediyor; dostlarımın, tüm Gaziosmanpaşalı hemşehrilerimin desteklerini ve dualarını bekliyorum” ifadelerine yer verdi. Bilal Ay ayrıca tüm Çankırılı hemşehrilerinden destek istedi.

Bilal Ay Kimdir? -

1980 yılında Gaziosmanpaşa'da doğan Bilal Ay, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini bu ilçede tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

Bezyüzevlerspor'da bir süre futbol oynadı. Vatani görevini Erzurum'da ifa etti.

Gençlik yıllarından itibaren Milli Gençlik Vakfı'nın Gaziosmanpaşa Şubesi'nde çeşitli görevler üstlendi.

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'nda ilçe başkanlığı dahil bir çok görev aldı.

Uzun süre Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcı olarak görev aldı.

Yaklaşık 2 yıldır, kurucusu ve Genel Başkanı olduğu Temiz Toplum Derneği'nde başta uyuşturucu olmak üzere bağımlılıklarla mücadele eden Bilal Ay, aynı zamanda Çankırı Dernekler Federasyonu İstişare Kurulu Üyesidir.

Evli olan Ay, 3 çocuk babasıdır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 15:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Pilavcı
Mehmet Pilavcı - 5 yıl Önce

Seçkin KARATAŞ ÇANKIRILI
HEMŞERİMİZ ODA PENDİKTEN ADAY SAADET PARTİSİNDEN DESTEK VERİRSENİZ SEVİNİRİZ

SIRADAKİ HABER