DOLAR 32,5903 0.33%
EURO 34,8228 0.19%
ALTIN 2.505,970,88
BIST %
BITCOIN 20902421,53%
Çankırı
16°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

107 okunma

Başkan Esen, sosyal medya hesaplarını askıya aldığını açıkladı

ABONE OL
3 Temmuz 2020 09:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çankırı’da Yeni Gün

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, sosyal medya hesaplarını askıya aldığını açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter mesajlarını paylaştığını belirterek, “Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, gündemdeki ‘sosyal medya’ olayı ile ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, bugün son Twitter mesajlarını paylaştığını belirterek, “Bilgiye en kısa yoldan, en doğru vasıtalarla, en objektif şekilde ulaşmak, aynı zamanda iletişim kanallarını aktif olarak kullanmak çağımızın mümeyyiz ve müessir bir özelliğidir. Teorik olarak sosyal medyadan beklenen de bu ihtiyaca cevap vermesidir. Ancak sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür. Başta Twitter, Facebook olmak üzere sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Sosyal medya taşınması imkânsız ağır bir güvenlik sorunu haline gelmiştir. İtibar suikastlarının kurgu mekânı, insan onurunu ayağa düşüren, akla ve hayale sığmayan fitne ve dedikoduların sığınak ve barınağı olan sosyal medya geleceğimiz, milli ve manevi gerçeklerimiz açısından vahim bir tehdit ortamını kökleştirmiştir” ifadelerini kullandı. 

MHP Lideri Bahçeli’nin yaptığı açıklamaların ardından Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’de Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımızın, sosyal medyadaki ahlaki çöküntüye dikkat çekip hukuki düzenlemenin şart olduğunu belirttiği açıklamasına ve almış olduğu karara binaen kanuni düzenleme yapılıncaya kadar ben de tüm sosyal medya hesaplarımı askıya aldığımı bildiriyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.