DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST %
BITCOIN 20674120,11%
Çankırı
16°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

99 okunma

“Cumhuriyet sizden çok şey bekliyor”

ABONE OL
29 Ekim 2019 11:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çankırı’da Yeni Gün

Ahmet Talat Onay Anaokulu öğrencileri tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Okul Müdürü Munise Harmanda, “Cumhuriyetimizin 96. Yılına kavuşmanın sonsuz mutluluğu ve sevinci içindeyiz. Sevgili cumhuriyetimiz, göz bebeğimiz 100. Yaşına doğru adım adım ilerlerken, her geçen yıl daha fazla gururlanıyor ve cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz, Atatürk’ün değerini daha fazla anlıyoruz.

Yaşadığımız coğrafya vatan ve cumhuriyetimizin ne kadar önemli olduğunu her gün hatırlatıyor bize savaşlar, bombalar, bize güçlü, modern, çağdaş cumhuriyetimizi korumak ve güçlendirmek için elimizden geleni yapmamız gerektiğini hatırlatıyor.

Birlik ve beraberlikle Kurtuluş Savaşı’nı kazanan halkımız, aynı birlik ve beraberlikle cumhuriyetini korumasını ve güçlendirmesi gerektiğini iyi biliyor.

Sevgili çocuklar,bizler, öğretmenleriniz, sizleri Atatürk ilke ve ikilaplarına bağlı vatan ve millet sevgisiyle dolu insanlar olarak yetiştirmeye çalışıyoruz.Atatürk’ün bize armağan ettiği , “En büyük eserim” dediği cumhuriyet, sizlerin omuzlarında yükselecek. Sizlere ‘verilen görevin büyüklüğünü ve zorluğunu düşünüp kendinizi ona göre hazırlayın.

Cumhuriyet sizden çok şey bekliyor…

Bu özel günümüzde yanımızda olan misafir ve velilerimize teşekkür ederek iyi seyirler diliyorum.” sözlerine yer verdi.

Okul Müdürü Harmanda’nın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliği yapıldı. Akabinde öğrenciler ve veliler okul çevresinde yürüyüş yaparak program sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.